Halloween Motocykel Masku Na Tvár Lebka Bandana Turistika Masque Slnko Prachu Ochrana Pred Vetrom Štít Bezšvíkové Pol Štít Na Tvár

Pravidelné cenu €2.49 €0.92
Dane sú zahrnuté.

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Táborenie A Turistika

Sku:h105286

Informácie O Produkte

[hmotnosť výrobku]: približne 31 G (vrátane obalu)

1. Najviac spôsob šatky je dať ju na hlavu.Môžete uviazať uzol na časť, ktorá visí na zadnej strane.

13. Náramok má rád hrať úlohu pekný muž a krásna žena.Je to dobrý spôsob, ako upútať pozornosť.Zábal šatku zastupujú svoje vlastné osobnosti okolo ramena.Má plný zmysel pre modelovanie a nemá vplyv na vaše športy.

Keď je príliš chladno, môžete zložiť v dvoch vrstvách v teple

9. Očná maska, pokiaľ budete cestovať sám, bez ohľadu na to, ako ďaleko alebo blízko vás cestovanie, tam sú vždy tri, alebo päť skupín.To je najčastejšia vec zdieľať štandardný dom pre dve osoby.Ak ste zvyknutí chodiť skoro spať, ste príliš trápne, až opýtajte sa svojho night owl spolubývajúci zhasnúť svetlá.Na šatku okolo očí má stať dočasným očná maska, ktorá je tiež veľké použitie.

17. Pri chôdzi

6. Zdá sa, že po niektorých komplikované operácie, budete ako pekný ako

[špecifikácie výrobku]: 25 × 50 cm ± 1 cm

Poďme začať s "hlavou" a uvidíte, ako šatku môžete zmeniť v našom tele

4. Hlavový most záhyby hlavový most do dvoch vrstiev, vzťahuje sa to na hlavu, a vytiahne na vlasy.Šírka hlavový most môže byť upravená.

Grimasa šatky, tiež známy ako lebka šatku

2. Môžete zabaliť vaše vlasy ako Islamské ženy a cítiť tajomné.

Špecifikácie:

Aké vyjde

11. Na základe nohavice s náprsenkou, maska, môže byť zvládnutý pod oči a uši sú pokryté, teplé.

3. Otáčajte krytom viac, dajte to cez uši a obočia, narovnať extra časti, otočte ho niekoľko krát, prevráťte ho a zabaliť ho na hlavu.Dvojité kože klobúk

5. Tie vlasy s hlavovým oblúkom, tak dlho, ako môžete kravatu copu.

10. Dať golier okolo krku a je to hotovo.To je v pohode.Sneh nemôže prísť.Krása nie je zmraziť.

šatku*1

14. To môže byť použitý ako vesta pre krásu so dobré telo a poprsie.Je plný pružnosť, jasný vzor a absolútne sexy.

12. Zápästie stráže zábaly okolo zápästia v troch kruhoch a dva kruhy, a šatky môžete buffer a potom ochranu zápästia.Zvlášť, keď som sa nemôže dostať môj druhý ruku, budem rub mojej tvári elegantne s šatku omotal okolo mojom zápästí, a všetky potu bude nasávaný preč.

8. Pri jazde či lezenie, že to nie je dobré nosiť prilbu a drip potu.Uviazať šatku na hlavu pre obloženie, a všetky problémy sú vyriešené

[produktu farba]: to čo vidíte je to, čo dostanete

[materiál]: 100% polyester, stroj umývateľný, č vyblednutiu, žiadne deformácie, č zníženie mikrovlákna výkon, žiadne žehlenie.Žiadna špecifická vôňa, bez škodlivých faktorov na ľudské telo.

Multi-účel výkonu šatky je to, že majú rôzne viazanie metódy, ktoré možno použiť ako kryt krku, šatky, čelenky, čiapočku, pirátsky klobúk, atď.; jeho multi-funkcia je vhodná pre všetky druhy vonkajších podmienkach, či už v zime lyžovanie, v lete na ochranu pred slnkom, nočné Športy majú vhodné série výrobkov, ktoré môžu byť nosené v mnohých vonkajších športov, vrátane lyžovanie, horolezectvo, motocykle, bicykle, beh, turistika, tenis, atď., samozrejme, bežné nosenie je tiež veľmi dobrá.

Vhodné pre hmla, prach a studený vzduch

7. Na windshields sú pokryté šatku z hlavy na tvár s iba jedným okom.Sú priedušné a vetru.Sú veľmi účinné v púšti, veternom dni alebo snehové polia.

Package Zahrnuté:

15. Je to dobrý núdzové použitie šatku na pokrytie pás, aby sa zahriali.To môže tiež byť naplnený ponožky, papierové uteráky a iné náplne podľa stupňa teplo zachovanie.Táto metóda sa použije aj na spoje, ktoré sú citlivé na chlad.

Halloween Motocykel Masku na Tvár Lebka Bandana Turistika Masque Slnko Prachu Ochrana pred Vetrom Štít Bezšvíkové Pol Štít na Tvár Popis:

16. Krátke sukne je núdzové metóda.Nesnažte sa, ak nie ste v dobrej kondícii.Avšak, niektorí ľudia používajú dva šatku na pokrytie hore a dole pre plavky, ktoré sa zdá, že funguje dobre.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Hmotnosť Výrobku - o 31 G
  • Špecifikácia výrobku - 25 x 50 cm ± 1 cm
  • účel - Vianočné darčeky
  • Farba produktu - to, čo vidíte je to, čo dostanete
  • Štýl - Športové
  • podpora - Dropship
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ - Pevné
  • Materiál - Polyester