Vonku DIY Nástroje výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, Biela Mosadz Pozemné Míny Model Nôž Korálky ozdobná šnúrka na uniforme Prívesky Tlačidlo Krúžky Príslušenstvo

Pravidelné cenu €11.31 €10.18
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: kuchyňa fialová nôž, black výchovy k demokratickému občianstvu, titán retro korálky, zc mosadz korálky, korálky pomstiteľ paracord, náramok paracord medveď striebro, vybavenie výchovy k demokratickému občianstvu prežitie, čistej mosadze perličiek, výchova k demokratickému občianstvu lego korálky, strela oceľový prívesok

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Táborenie A Turistika

Sku:h1502

Informácie O Produkte

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Hermesreality.sk!

4. Kupujúci reakcie pre (u) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností.

Farba: Ako na obrázku.

PREMIUMPAYMENT:

----Vzduchom Mail: vo Všeobecnosti 10-50 pracovných dní.

Veľkosť: 1.4 cm X 1.7 cm (Dĺžka X Šírka )

Budeme s vami spolupracovať, aby, až kým nebudete spokojní.úprimne dúfam, že si môžete nechať nám POZITÍVNE

PREMIUM ZÁRUKA:

Materiál: Mosadz / Biela Mosadz

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

2.Vrátime peniaze na vami, keď sa dostaneme vrátenie tovaru.Alebo nahradiť položku pre vás.

4.Budeme jednať s vrátenie do 3 pracovných dní, keď sme získať informácie od vás.

PREMIUM VRÁTIŤ&VRÁTENIE:

Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom "Moje Správy" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.PROSÍM, necháva nás 1,2,3-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby.

1. Tovar vám bude dodaný do 3-7 pracovných dní v normálnom čase.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

----Cez Express: Všeobecne 3-7 pracovných dní.

3.Niekedy Letecky miss niektoré poštovné, vrátime vám cenu a prepravné poplatky, ak sa nemôžete dostať položky.

PREMIUM spätná VÄZBA:

5. Western Dodacia lehota:

Krajina loď čas Štáte

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2. Dodacia lehota:

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Package Zahrnuté: 1 KS Poznámka: Prosím, aby drobné chyby spôsobené ručné meranie.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1.Ak máte chybnú položku, ktorú chcete vrátiť alebo zľavu.Prosím, kontaktujte nás do 2 dní od vás prijímať zásielky.Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s jeho originálne balenie a príslušenstvo.Zákazník je zodpovedný za poštovné a poplatky za vrátený tovar.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

PREMIUMSHIPMENT:

Prosím prečítajte si naše obchodné Politiky pred kupovať, ak nebudete súhlasiť našej obchodnej politike, prosím, nekupujte položka z nás.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Druh - korálky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína