Outddoor Zariadenia Núdzového Škrtidlo Vonkajšie Prenosné Prvej Pomoci Je Rýchly Pomalé Uvoľnenie Pracky Nástroj Prežitia Ozbrojených Síl Dodávky

Pravidelné cenu €3.16 €2.24
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: oxirite vonkajšie nástroje, comics narodeniny dodávky, vybavenie západné vojenské, cruisym držiaka telefónu, boj proti núdzové kit, mija držiak do vozidla, narodeniny dodávky ugur, bicykle multi nástroj, kemping necessidades, 10 multi nástroj

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Táborenie A Turistika

Sku:h1729

Informácie O Produkte

Funkcie:

4、Vhodné Ocns: škrtidla je malé rozmery, nízku hmotnosť, ľahko sa cestovať, a môže byť ľahko dať do auta, prvá pomoc taška, trauma taška, kancelárie a domácnosti úložného priestoru.Je veľmi vhodný pre prvú pomoc počas lovu, kempovanie a turistiku.

MAČKA škrtidlo, spinning ozbrojených síl škrtidlo, tacticals arteriálnej núdzové škrtidlo, jednou rukou prevádzka, rýchle a praktické, vhodné pre náhodné odreniny alebo škrty, s dobrou hemostatickej účinnosti.

Ako používať: 1. Miesto škrtidla 5-250px nad rany, a vložte ju do pracky slučku okolo končatiny 2. Utiahnite samolepiace pásky, držať ho v opačnom smere, a zase twisted rod, kým sa krvácanie zastaví, 3. Vložte twisted rod.Po prebytok samolepiace pásky naďalej rany v upevňovací klip, že je uzavretá s upevňovacie pásky a atelokolagénom čas je zaznamenaný.

Špecifikácia:

1、záchranu Života Krvácanie Ovládanie: Navrhnutý na kompresiu končatín obmedziť prietok krvi, núdzové tourniquets sú dôležité vybavenie na záchranu života v tacticals a non-tacticasl situáciách.Vhodné pre ramená, stehná, atď.; flexibilné, univerzálne uchytenie je nevyhnutná prvá pomoc pre seba, alebo niekto iný.

3、Jednoduchý: Dostať sa do kritických momentoch rýchlo-v tiesni, budete musieť konať rýchlo.Prevádzka tohto produktu je jednoduché a jasné, ktoré vám môže ušetriť cenný čas.

Popis:

Balenie Zoznam:

Veľkosť: V balení veľkosť cca 17*6*4cm/6.69*2.36*1.57 v (funkcie opp plastového vrecka balení), a rozloženom stave, dĺžka je cca 95 cm/37.40 v.

5、Bezpečnosť Záruka: štruktúra je jednoduchá a nemá žiadne zložité diely, ktoré je vhodné pre stabilné fungovanie v drsných a premenlivé podmienky.Príliš veľa zložité vzory sa zvýši možnosť nehôd za ťažších podmienok.

Materiál: nylon pás + háčika a slučky + nylon plastové tlačidlo

Použitie: Používa sa na zastavenie krvácanie z zranené končatiny ciev, prvej pomoci v protipovodňovej línie, skutočný boj stránkach, a tiež sa používa v bežnom krvácanie prvej pomoci.

1*Škrtidlo

2、Použitie s Jednou Rukou: škrtidla môže byť vykonané s jednou rukou, takže sa môžete uvoľniť jednej strane starať sa o iných potrieb zranených, alebo nechajte použitie škrtidla, keď je to potrebné.Účinne zastaviť prietok krvi v horných a dolných končatín.

Odrážky:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 1 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Výrobok zodpovedá popisu. prišiel rýchlejšie ako určený čas. Odporúčam. vďaka.

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Funkciu 01 - vonkajšie núdzové Škrtidlo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Veľkoobchod - Áno
  • Materiál - Nylon Pásu
  • Veľkosť - M, 17*6*4cm
  • Druh - škrtidlo