Airpods Pro Prípade s Kľúčom Silikónový Kryt Ochranné puzdro pre Apple Vzduchu Struky Pro Slúchadlá Príslušenstvo Pokožky Fundas

Pravidelné cenu €0.52 €0.36
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: airpods príslušenstvo balík, blavk airpod pro prípade, kolo airpod prípadoch, vzduch struky pro prípade ds, velour airpods pro prípade, zem airpods prípade, slúchadlá earpods slúchadlá, pokwmon airpod prípade, bassus prípade airpods, alt airpod prípade

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Prenosné Audio & Video

Sku:h178026

Informácie O Produkte

★ Ak nie ste spokojní, alebo máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, prosím, pred tým, než spätnú väzbu alebo sporu.

★ Našom obchode podporu drop-poštovné a veľkoobchod.nebude dať nejaký obchod, informácie.A môže ponúknuť faktúry.ak potrebujete faktúru, pls kontaktujte nás.

2.Osobné farby dizajn: Multi jedinečné farby zvoliť pre vaše pre Pro, pre montáž náladu a obliekanie na rôzne príležitosti, budete mať pripomienky a komplimenty zakaždým, keď budete mať to

1. Vzhľadom todifference medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí reflectactual farba ofitem.Sme guaranteestyle issame, ako je uvedené inpictures.

Dodacia lehota:

Popis:

1.skvelý materiál: aby vysoko kvalitný silikónový elastomér, mäkké, ľahké, odolné, a hladké povrchy, chráni vašu pokožku pred podráždením; nepremokavé, sweatproof a scratchproof udržať vašu pre Pro prípade viac bezpečnosti

Package Zahrnuté:

[Postavený-V Prachu Plug]: presné nabíjací port výrez zabezpečuje pohodlné, voľný nabíjanie.Vstavaný prachotesný plug udržuje nabíjací port čisté a zapečatené, keď nie v použitie.

Naše pre pro puzdro je, aby vysoko kvalitný silikónový elastomér, mäkký, ľahký, trvanlivý a má hladký povrch, aby sa zabránilo vašu pokožku pred podráždením.

[Spoľahlivú Ochranu]: Vyrobené s prémiový silikónový; tento kryt chráni váš slúchadlá z kože a kvapky bez pridania ďalších hromadne.

Veľkosť:69.5*48*27mm

Materiál:Silica gel

Spätná väzba:

2. Kvôli osobnej meracej techniky je iný, môže byť 1-3 cm chyba ofphysical.Ďakujem!

1* pre Pro puzdro

★ Venujte prosím pozornosť logistiky spôsob si vyberiete.Rôzne logistické kanály zodpovedajú odlišné dodacie lehoty.

★ Ak ste spokojní, že náš produkt.pls nám dať 5 hviezd spätnú väzbu.vašu podporu a spokojnosť sú moja motivácia.

[Viditeľné Predné LED]: nebude mať vplyv na bezdrôtové nabíjanie.Malá časť krytu bol špeciálne navrhnutý tak, aby vaše prípade je stav svetlo presvitať.

Špecifikácie:

[Bezpečné, Inovované Nosenie]: Tento silikónový kryt dokonale ladí s slúchadlo plnenie prípade, zaistenie veka bezpečne uzavrie a úplne.Inovované záves dizajn umožňuje prípade úplne otvoriť, poskytuje rýchly a jednoduchý prístup k vašej slúchadlá a párovanie tlačidlo.

★ Ak sa rozhodnete štandardné logistiky, dodacia lehota je cca 15~35 dní podľa vzdialenosti od Číny.Sledovacie číslo môže byť kontrolované prostredníctvom logistiky stránky pre logistiku sledovanie informácie.

★ Potvrdíme problém a odpovedať čo najskôr a dám to najlepšie riešenie, až budete spokojní.

Funkcie:

[Ľahko sa prenáša]: Na keychain dizajn a zadarmo karabína, aby účtovná svoje plnenie prípade jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

Záruka:

★ Ak sa rozhodnete ekonomické logistiky, dodanie je do 65 dní.Jeho sledovacie číslo nemôže dotaz medzinárodné logistické informácie.

★ Ak nechcete dostávať výrobku spôsobené logistiky stratil balík, prosím kontaktujte nás a my vám vrátime v plnej záruky vašej práv.

★ Prosím, nebojte sa, je To naša zodpovednosť vyriešiť problém nášho výrobku.

3.Karabína zahŕňajú: Každý pre Pro prípade je vybavený kovov karabína na opasok, aby to vhodné pripojiť na Pro vrecká na kabelke alebo batohu

★ Ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou, prosím nerozoberajte produkt bez povolenia, prosím, kontaktujte nás v čase a pošlite nám videá a obrázky zobrazovať problém.Budeme kontrolovať a poskytujú najlepšie riešenie.

Poznámky:

Poznámka: slúchadlo nie je súčasťou dodávky.Vďaka!

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • položka - slúchadlá prípade
  • Materiál - Silikónové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcia - Pre airpods pro prípade
  • Package - Áno
  • Položka Druh - Tašky
  • Číslo Modelu - Apple Slúchadlá