4Pcs Proti Vibráciám Nohy Podložky práčka gumovú Podložku, Anti-Vibračná Podložka na Vlasy Univerzálny Pevná protišmyková Podložka

Pravidelné cenu €11.41 €5.71
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: práčka proti vibráciám, umývanie dlaždice, gopro vibrácií, práčka provicional, ručné chumáčovanie stroj, die gumové podložky, neurčená nohavice, proti vibráciám koberec podložky, malé práčka, gumené mužské nohy

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h39926

Informácie O Produkte

Hlavné Funkcie 【OBMEDZENÝ POHYB] vyzýva Keď vlasov alebo práčka je úplne otrasená, alebo nábytok je presunutý, že bude nepríjemné zvuky.Tieto pohodlné a kompaktný vankúše môžu účinne znižujú hluk, doprajte si príjemné prostredie, a zabrániť susedov z sťažovať.

Obsah balenia Anti-sklzu A redukciou Šumu práčka Nohy(4PCS) × 1

Zvýšiť nábytku a domácich spotrebičov o niekoľko centimetrov, aby uľahčila čistenie a hľadať veci na podlahe, efektívne predchádzanie vlhkosti a plesniam.

【PROSPECH ZVYŠOVAŤ] vyzýva

Naším cieľom je poskytnúť maximálnu pomoc všetky rodiny trpí hluku.Preto, veľkosť týchto rohože je vhodná najmä pre domáce spotrebiče a nábytok v súčasnosti na trhu.Vnútorné-kruh priemer mat je 1.85 palcov.

Farba

Práčka NOHY POPIS PRODUKTU Vyrobené z non-sklzu a zvukovo-izolačné gumy, to môže znížiť šum a zároveň chráni podlahu pred poškriabaním.Rôzne domáce spotrebiče a nábytok ako sú stoly a stoličky môžu byť použité.

【JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA] vyzýva

Produkt Hmotnosť 100 g/KS

Špecifikácie

Šedá/Modrá

【ZASTAVIŤ AŽ 94.7% VIBRÁCIÍ] vyzýva

Nainštalujte vankúš na nohy nábytku alebo domáce spotrebiče na zníženie hluku a účinne zabraňujú vlhkosti.

【UNIVERZÁLNY MODEL] vyzýva

Materiál

okno.adminAccountId=234701489;

Veľkosť produktu

Poznámka: Vzhľadom na rôzne displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Pomocou Metód

Tieto anti-shake príslušenstvo môže absorbovať až 94.7% vibrácií na rovnej zemi, ktoré bude rozdielne, keď poschodí je nerovnomerné.Iné komerčné plastové alebo gumové podlahové rohože nemôže poskytovať rovnakú úroveň ticho a ochranu, pretože tieto rohože.

Dôvod, prečo tieto rohože sú tak dobré, je neoddeliteľné od ich jednoduchú inštaláciu.Jednoducho povedané podporné nohy, nábytok a domáce spotrebiče do mat na dokončenie inštalácie.

Gumy+TPU

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 1 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Všetko, čo prišiel celku, v prípade, že si vyskúšať.

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar - Kolo
  • Certifikácia - CE
  • Materiál - Gumené