Tmavé Black Skin Lightening Mydlo, Kojovej Kyseliny, Bielenie Mydlo Kojovej Kyseliny Glycerín Rozžiari Tvár, Pokožku Tela Bielenie Mydlo 100g

Pravidelné cenu €1.55 €0.94
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: kyseliny glykolovej tváre krém, kojovej akid krém, elizavecca 100 kyseliny v sére, kyselina hyaluronová ponožky, krém 3 kyseliny, mascara vit c, kyselina hyaluronová, korálky kyselina hyaluronová, gluta kojovej sérum

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Krása A Zdravie.

Sku:h485434

Informácie O Produkte

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Nebudeme vrátenie poštovného pre odmietol zásielok.

Vrátime, ak sa vrátite položky do 20 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť.

Kojovej Kyseliny, bola objavená v Japonsku.To je vedľajší produkt pri výrobe Koji, alebo Malted Ryže, na použitie pri výrobe Japonské ryžové víno.V kozmetike, Kojovej Kyseliny, je všeobecne známy pre jeho vynikajúce bieliace účinky a antioxidačné vlastnosti.

Funkcie:

Tmavé Black Skin Lightening Mydlo, Kojovej Kyseliny, Bielenie Mydlo Kojovej Kyseliny Glycerín Rozžiari Tvár, Pokožku Tela Bielenie Mydlo

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy .Ak chcete loď cez Express ,prosím venujte pre extra expedičný poplatok.Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle ste platba je dokončený.

poštovné

Veľkosť:8 cm*5,5 cm

Typ:kojovej kyseliny mydlo

Na Kojovej Kyseliny Mydlo ste vždy veriť, ten predpisuje dermatológa, je teraz k dispozícii v Kojie Kyseliny Skin Lightening Mydlo.Kojie Kyselina má prírodné kojovej kyseliny formula, ktorá pomáha zosvetliť tmavé škvrny spôsobené akné, starecké škvrny, pehy, slnkom poškodenú pokožku, a iné kožné pigmentations.

Balík obsahuje : 1pc kojovej kyseliny mydlo

O nás

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Farba:oranžová

Vrátenie

Hlavne musíme robiť produkt veľkoobchod a maloobchod.

Materiál:kojovej kyseliny

Naša spoločnosť je profesionálna cezhraničná e-commerce spoločnosti s profesionálnym personálom, profesionálne produkty a značky.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Funkcia - Zubov
  • Pohlavie - Unisex
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka
  • Druh - Pleťové Mydlo
  • Názov Značky - RtopR
  • Pôvod - Kontinentálna Čína