Trávnik Aerator Topánky 4-8pcs Nastaviteľné Popruhy Ťažkých Špicatý Sandále, Topánky s Kovovými Prackami na Prevzdušňovanie Trávnika Pôdy Dvore Tráva

Pravidelné cenu €24.72 €17.56
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: turistika ťažkých ponožky, nádherný čerpadlá, y podpätky sandále, tráva golfové topánky, spotrebný materiál kosačky na trávu, aerator sandále trávnik, aerator solárne lagúny, neurčená nohavice, 2018 mužov ston topánky, solerpowerd záhradné svetlo

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Nástroje

Sku:h92309

Informácie O Produkte

Trávnik sýtenie nebolo nikdy jednoduchšie!Trávnik Aerator Topánky sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám to váš trávnik prevzdušňovanie, kým si urobili prechádzku okolo vášho trávnika.

Upgrade verzia je 4 nerezová oceľ bezpečnostné pracky šnúrky môže byť upgradovaný až 6 alebo 8 šnúrky (viac počet šnúrky, viac stabilný.Nerezová oceľ bezpečnostné pracky, ktoré je silnejšie a nie je ľahké spadnúť, avšak cena je vyššia) Predĺžiť šnúrky.

Namiesto prenájmu drahé aerator stroj, alebo strácať čas s nepríjemné strane trávnik aerator, prevzdušňovanie topánky robí proces sýtenie váš trávnik ako rýchle a jednoduché, ako je to možné.Všetko, čo musíte urobiť je chodiť.Môžete nosiť sýtenie topánky pri kosení váš trávnik na vyradiť dve práce naraz a ušetríte čas.

Trávnik Aerator Topánky punkcia váš trávnik, čo dôležité, voda, vzduch a živiny dostať dole, hlboko do svojho tráva je koreňom.Rast jasnejšie a zdravšie trávnik.

Trávnik Aerator Topánky silné kovové pracky, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali dlho

Balenie OBSAHUJE:

Trávnik Aerator Obuv používa silné kovové pracky.Jeden ľahko vytiahnuť a to kovové pracky utiahnite a držať pevne na mieste.Budete môcť popruh vaše nohy v úzkych a nebudete musieť starať o pracky lámanie.

2 x Aerator Topánky

4/6/8 ks plastové spony, šnúrky alebo 4/6/8 kus z nerezovej ocele, pracka shoelace(Na šnúrky sú dodávané podľa vzoru a množstvo zvolíte pri vytváraní objednávky.)

Udržať váš trávnik zelený a zdravý

PODPORUJE EKOLOGICKEJŠIE a ZDRAVŠIE TRÁVNIKY - Trávnik Aerator Topánky umožňujú vodu, hnojivá a vzduch dostať dole na vidieku, zlepšenie zdravia vášho trávnika.

Model popis: kmeňové model je 4 plastové bezpečnostné pracky šnúrky môže byť upgradovaný až 6 alebo 8 šnúrky (viac počet šnúrky, viac stabilný) Predĺžiť šnúrky.

Tieto trávnik topánky boli navrhnuté tak, aby prispôsobiť akejkoľvek veľkosti nohy.tak môžete zabezpečiť mu pevne na vaše pravidelné topánky a začať sýtenie

1 inštalácia nástroja

Jedna veľkosť sa hodí pre všetky

Silné kovové pracky

RÝCHLE A POHODLNÉ - Jednoducho nosiť týchto pridaním sandále pri chôdzi váš trávnik pre rýchle a jednoduché prevzdušňovanie trávnika.

Jednoduché, lacné, jednoduché

26 obuvi hrotmi

NAJLACNEJŠIE, NAJJEDNODUCHŠIE RIEŠENIE - Trávnik Aerator Topánky sú lacnejšie ako perlátor stroj, prenájom, a jednoduchšie ako používanie strane trávnik aerator

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Názov Značky - JUSTINLAU
  • Štýl - Topánky Prevzdušňovače
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - Žiadne
  • Materiál - ako je uvedené
  • Číslo Modelu - ako je uvedené