2 ks/Veľa Vysoký Tlak Silikónové Mazivo Priesvitné TV Izolácia Vlhkosti Hrdze, Gumy, Kovu Mazacie Krém Non-Liečenie

Pravidelné cenu €1.80 €1.42
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: jasné povlak sklenený stôl, stlačiteľný kremíka fľašu, umývanie hodváb tričko, repair tool kit hrať dom, šálku kávy potravinársky silikón, model súpravy stuka hĺbková bombardovacie, proti úniku kremíka zbraň, phenyl silikónový olej, doosan grease gun, mazivo mazivo styk

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h101979

Informácie O Produkte

špecifikácia:

Tento produkt je netoxický, bez zápachu, nehrdzavejúce, non-dráždi, non-liečenie, non-prchavá. .Má vynikajúce izolačné vlastnosti materiálu, tepelnú odolnosť, dielektrické vlastnosti, odolnosť voči oxidácii, chemickú odolnosť a široké uplatnenie.

Tento výrobok má vynikajúce elektrické izolácie, tepelnú odolnosť, dielektrické vlastnosti, odolnosť voči oxidácii, chemická odolnosť voči korózii, atď.To je široko používaný v rôznych vysokého napätia, farebný TV, čiernej a bielej TV, FBT komponenty a zariadenia pre domácnosť.Súčasťou izolácia oblúk hasiacich, vlhkosti, hrdza, anti-oheň, atď., nie menej ako dovážané výrobky.Tento výrobok môže byť tiež použitý pre mazanie, defoaming, demoulding, tlmenie a iných príležitostiach medzi plastov, gumy a kovov.Non-jedovaté, bez zápachu, nehrdzavejúce, non-dráždi, non-liečenie, non-prchavá.

Model JH-1300 KS Názov Produktu: Vysoký Tlak Silikónové Mazivo (Vákuové Silikónové Mazivo) Priesvitné viskózna, non-liečenie non-prchavá silikónové mazivo Obsah: 30 g / support Tento produkt je zelená a šetrné k životnému prostrediu!

Použitie:

Produkt manual:

1. Používa sa na izoláciu vysoké napätie časti domáce spotrebiče (rôzne farebný displej, farebný TV, čiernej a bielej TV, FBT pôvodnom, kremík hromadu, a pod.), proti vlhkosti, proti-hrdzu, anti-fire, 2. Používa sa pre plastov, gumy, kovu, mazanie, defoaming, demoulding, tlmenie a iných príležitostiach.

Funkcie:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 2 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Klapky mazanie, veľmi viskózne.

Anonymous

Výrobok je, ako je popísané, mala len čakať na viac ako dva mesiace... Veľmi dlho. V prípade, že predávajúci bude zamyslieť sa nad lepšia logistika (dodanie tovaru), potom sa všetci budú mať prospech..

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Číslo Modelu - JH-1300 KS
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Silikónový Tmel
  • Certifikácia - RoHS
  • Funkcie - zelená a šetrné k životnému prostrediu
  • DIY Dodávky - ELEKTRICKÉ