6pcs 22 mm Malé Závitové Plastové Aerator Kohútik Bubbler Postrekovač pre Úsporu Vody, Filter Kohútik Tryska Leštené Filter pre Kuchyňa

Pravidelné cenu €5.65 €4.24
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: mikrovlákna skla klepnite, fotoaparát galaxy m20, b0tella vody čierna, aerator doprava, jar aerator, okrasné vodné čerpadlo, dieťa kohútik nečistôt, lampa bublina voda ryby, spinning kuchynské batérie, aerator 18 mm 20

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h114228

Informácie O Produkte

Popis

- Farba: Ako na obrázku.

- Odporúčame používať pre kuchyňa alebo kúpeľňa kohútiky.

- Je ľahké nainštalovať a prevádzkovať.Dá perfektne použiť pre kuchynský drez kohútikov, kúpeľňa kohútikov a záchodové kohútikov.

- Materiál: Plast.

6 x batérie, filtre

Funkcie

- Na kohútik tryska dáva mäkký bublina potoka.V porovnaní s bežnými kohútik tryska, to môže ušetriť viac vody, priniesť pekný ukladanie spôsob, ako svojej rodine.

- To sa dá predchádzať pretečeniu vody, a miešanie podiel vody a vzduchu, je vhodné, zlepšenie vplyvu vody, prietok vody sa stáva jemná, nie splash.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky.Úprimne dúfam, že rozumiete!Ďakujem!

Tento kohútik tryska filtra výrazne znižuje spattering, poskytuje prietok vody, a šetrí vodu a energiu.Vhodné pre továrne, úrady, školy, verejné miesta, alebo domácej kuchyni, atď.Je ľahké nainštalovať a prevádzkovať.Aerator vyhladzuje a aerates vody na výrobu hladký tok.

- Náš kohútik filter je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu s pochrómovaný povrch spracovanie, proti korózii a hrdzi odolné, trvanlivé a bezpečné použitie.

Balenie zoznam

- Veľkosť:o 2.77x2.77x1.6typ

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Číslo Modelu - Šetrenie Vodou Aerator
  • Materiál - Plastové