Nová Automatická AM15 Rúrkové zamknutom Motor pre 17/25 mm Trubica Motorizované Elektrické Nevidiacich Tieni RF433 Diaľkové Ovládanie pre 25 mm Trubica

Pravidelné cenu €25.85 €17.32
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: motorizované nevidiacich motora, mp3, digitálne foto rámčeky digitálnych fotorámčekov, zamknutom motorové, funda divoom reproduktor, moes cseason ryža, diaľkové ovládanie letec, zlaté fizz, váza flora sklo, neurčená nohavice, tuya wifi, kúpeľňa nočné svetlo

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Spotrebná Elektronika

Sku:h120903

Informácie O Produkte

Podľa Moes

Trieda izolácie: ⅲ

Menovitý Tprque: 0.3 N. m

Model Č.: AM15-03/35-ES-E

1: Build-in RF433 prijímač pre ovládanie viacerých režimoch : RF Stenu diaľkové ovládanie ako crystal typ jedno alebo dvoj kanálový vysielač alebo ziskový vzdialenej s jedno,dvoj,šesť a šestnásť kanály availa b le pre pridanie pohodlie ovládať pripojené zariadenia.Inteligentný Život /Tuya App w ireless diaľkové ovládanie a jednoduché ovládanie hlasom k dispozícii .A viaceré ovládanie režimy práce bez akéhokoľvek rušenia.K dispozícii v 0.98-palcový veľkosti oblek pre 17 mm, 25 mm valčekové trubice dobre s 15 mm dizajn. 2: Práca s RF Smart Hub pre Inteligentné Ovládanie : špeciálny ANTÉNNY rozbočovač je navrhnutý s týmto rolety motor pre inteligentné prvky Inteligentného Života App.Tam môžete otvoriť a zatvoriť pripojené zariadenia automaticky na inteligentné telefóny s medzná poloha settable pre hore a dolné obmedzenie.Jednoducho pridať ANTÉNNY rozbočovač do Inteligentného Života App pre konfiguráciu naše rolety motor pre úspešné spárovanie v Tuya Smart App. 3: Široké uplatnenie pre úspory energie : Na batériu-poháňal motor, poskytuje ideálne riešenie pre hard-to-reach okno krytiny.Je určený pre navi/solar odtiene, Roman,úplnej horizontals, a tkané dreva odtiene.USB nabíjateľné dizajn, je vybavený ako nízku spotrebu energie pre energetické úspory. 4: Jednoduchú Inštaláciu DIY: Nie inštalatérov alebo titul v rakety-veda vyžaduje.Jednoducho som nstall a nastavenie D C Rúrkové Motor v priebehu niekoľkých minút s inštalačný manuál ; Ultra-tichý dizajn podporuje znížiť hluk na 40dB; Zastaviť na prekážku na ochranu prístroja a užívatelia z poškodenia . 5: potvrďte Prosím, že váš dom trubice s 17 mm alebo 25 mm dizajn pre jeho vhodnosť s týmto 15 mm motor pred kúpou;zahŕňa plnú 2-ročná záruka a 60-dňová záruka vrátenia peňazí pre úplnú spokojnosť.

Pracovná Teplota: -20℃~+55℃

Moes Automatické 15 mm USB Nabíjateľné Rúrkové zamknutom Motor pre 17 mm 25 mm Trubica Motorizované Elektrické zamknutom Tieni Vstavaný Prijímač RF433 Diaľkové Ovládanie pre 25 mm Trubica, RÁDIOFREKVENČNÉ Diaľkové Ovládanie:

Poznámka:

Menovitý Prúd: 0.5 A

Menovité Napätie: DC 5V

Nosná:3 KG

2. Ak potrebujete nainštalovať príslušenstvo, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis vopred

Motor Priemer: 15 mm

Hlavné Funkcie:

Nepretržitý Pracovný Čas: 5mins

Package Listing:

Rúrkové Motor*1(RF diaľkové ovládanie a príslušenstvo nie je súčasťou balenia)

Hodnotenie R PM: 35rpm

Špecifikácia:

1. Nenakupujú rolety, motor, alebo len to nemôže byť kontrolované normálne,použite motorové naše štandardné RF diaľkové pre diaľkové ovládanie alebo smart USB RF diaľkové pre inteligentné riadenie v oblasti Inteligentného Života App a Alexa Domovská stránka Google Hlasové Ovládanie.

Dĺžka kábla: 15

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 2 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Poslať neúplný produkt nie je upravená tak, aby váš popis. Pýtajú sa Mi zmeniť dôvod, prečo nechcem, aby sa to už vrátiť to, že ma núti platiť za prepravné náklady. Som dvojnásobne deluded..

Anonymous

Predávajúci je malicherné crook. Gutted sady. Posiela časť diely. Bez trysiek a priechodky, za 25 priemer. A po odvolaní, pokiaľ ide o úplnosť. Ponúka poslať zvyšok za poplatok. Môže zblázniť. Ako môj, poslať 25-spôsob Mount rukáv namiesto 17. A whistled trysiek. Nie sú žiadne dekoratívne obklady buď..

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Nepretržitý Pracovný Čas - 5mins
  • Názov Značky - MOES
  • Package Listing - Rúrkové Motor*1(iba)
  • Hodnotenie R PM - 35rpm
  • Certifikácia - CE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • nosná - 3 kg
  • Menovitý Prúd - 0,5 A
  • Dĺžka kábla - 15 cm
  • Menovitý Tprque - 0.3 m N.
  • Priemer motora - 15 mm
  • Menovité Napätie - DC 5V