V-Jar, 1.8 Priemer Drôtu Torzia Malé Torzné Pružiny, Vlásenky Jar, 180/120/90/60 Stupeň Torzia Torzné Pružiny, 2ks

Pravidelné cenu €9.51 €3.90
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: fal z nehrdzavejúcej ocele, rozšíriť jar drôt, veľké springs, torzné pružiny náramok, torzné pružiny klietky, ploché oceľové prívesky, neurčená nohavice, dvojité jar záclony, muž jar, plastové torzné pružiny

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h134691

Informácie O Produkte

Poznámka: Prosím, používať správne metódy pre meranie produktu, uistite sa, že používanie vernier karty merať presne, pomocou pravítka alebo študent pravítko spôsobí veľké chyby.

Parametre výrobku: Názov:Torzné Pružiny Materiály: 65Mn pružinovej Ocele, Povrchová úprava: Neliečená Quanity: 2 Ks Funkcia Produktu: 1、Preferovaný suroviny: je vyrobené z vysoko kvalitnej 65Mn z pružinovej ocele, ktoré sa neboja ohýbanie a má dobrú húževnatosť. 2、Vynikajúcu pružnosť: vysoká tvárnosť, dobrá odolnosť proti únave, jednotné sila, dobrá pevnosť, a dobrú štruktúru. 3、Výtvarné spracovanie: je vyrobený s vysokou presnosťou jar stroj.Po viacerých procesov, každý výrobný proces je prísne kontrolované, s malými odchýlkami, a hladký povrch bez otrepov. 4、ochrany Životného prostredia a zdravia: nízky obsah škodlivých prvkov, nízky obsah škodlivých prvkov, ako je S, N, P a inklúzie.Pracovný princíp: Torznej pružiny sú mechanické časti, ktoré používajú elasticita práce.Všeobecne vyrobené z pružinovej ocele.Používa sa na ovládanie pohybu časti strojov, jednoduchosť nárazu alebo vibrácií, skladovanie energie, veľkosť meranie sily, atď.Široko používané v počítačoch, elektronika, domáce spotrebiče, fotoaparáty, nástroje, dvere, motocykle, kombajny, automobily a iné odvetvia!Vysvetlenie veľkosť : špecifikácie Výrobku Ostatné špecifikácie: Výrobok Fotografie:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky - Tesárstvo
  • Certifikácia - Žiadne
  • Materiál - Z pružinovej ocele
  • Kategória - dvojité torzné pružiny
  • Farba - Čierna