Náhradné HYDAC filter element 0160 DN 100 W/HC filter

Pravidelné cenu €28.29
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: filter fl 257, chevrolet cruze olejový filter, ventil dn50 aisi, passat olejový filter, vodomeru dn100, zcc 2210v1 senzor, pn16 dn100 príruby, hydac senzory, bradavky 304 dn100, dn100 motora

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h137551

Informácie O Produkte

0160 DN 100 W/HC veľkosť: vonkajší priemer*výška: 80*160mm.

O NÁS TIMEWAY ENTERPRISE LIMITED je zapojená v rokoch hydraulické stroje výrobku, návrh, vývoj, predaj špecializovaných spoločností, produktov coveredinclude celý piestové čerpadlá a motory piestové čerpadlo a motorových dielov, veje čerpadla, veje čerpadla kazety, zubové čerpadlá a motory, prevodovky čerpadlo / motor diely, mixér redukčný ventil, redukčný ventil príslušenstvo, hydraulické ventily a tak mnohých oblastiach.Výrobky sú vhodné pre rýpadlá, pavingmachines, stroje na vstrekovanie, valčeky, betónové čerpadlo truck, miešačky betónu, lisy, žeriavy stroje, keramika strojných zariadení, ocele, strojov, farmaceutické stroje, stavba lodí, strojov, banských a metalurgických strojov, ako sú hydraulické zariadenia ......Spätná VÄZBA Milí Kupujúci, prosím, dajte nám 5-hviezdičkový Pozitívnu spätnú Väzbu po obdržaní našich balíkov.Sme cenený pre svoje surpport,vďaka.Ako opustiť 5-Hviezdičkový Pozitívnu spätnú Väzbu-- 1.Prosím, dajte nám 5-Ako nechať 5-Hviezdičkový Pozitívnu spätnú Väzbu-- Star Pozitívnu spätnú Väzbu. 2.Vyberte si 5-Hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu na tri podrobné spätnú väzbu. 3. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás v prvom rade.Náš personál sa bude snažiť pomôcť vyriešiť problém.

Balenie: kartón!

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

DOPRAVA:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - TIMEWAY
  • Číslo Modelu - 0160 DN 100 W/HC
  • Druh - filter