1 nastavte Zahustiť Zimné Dvere Záves Magnetické Zatvorené Vetru Bavlna Tepelnej Izolácie Udržať v Teple Tepla Zníženie Hluku Dvere Záves

Pravidelné cenu €47.91 €28.74
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: záves dverí

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h146742

Informácie O Produkte

Špecifikácia: Názov:Izolované Dvere Záves, Materiál: nepremokavé tkaniny Farba: šedá/káva Veľkosť: 70*200 cm / 80*205 cm / 85*210 cm / 90*210 cm / 100*220 cm Tip: k Dispozícii sú dva spôsoby, ako ho používať, uistite sa, že opona nepríde mimo ľahko, jedna je použiť rozšírenie slučky na hornej časti dverí záves, ostatné je použiť službu kolíky na zvýšenie adhézie.

Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem!

Balík zahŕňa: Dvere Záves x 1 pc

Popis: 【Udržať Teplotu] vyzýva S našimi vodotesný magnetický tepelne izolované opony nemusíte obávať, studený vzduch a dážď runing do vášho domu.To môže úplne zabrániť strate tepla, stop zime zima, uložiť svoje peniaze, znížiť mimo hluku, vytvorte teplé zimy. 【Magnetické Izolované Dvere Záves] vyzýva vonkajšie shell tkanina je odolná & Opotrebovaniu oxford materiál, vnútorná mäkká bavlna podšívka je dostatočne hrubé na to, aby váš dom teplé a pohodlné počas studenej zimy.Na šitie je posilniť, aby dverí záves je pevný dosť použitie na mnoho rokov.V porovnaní s EVA materiálom, Oxford tkaniny je viac odolný. 【Široko Uesd] vyzýva magnetické dvere záves môže byť použitý ako dočasné dvere a skvelé pre interiéry/exteriérové dvere, klimatizovaná miestnosť, kuchyňa, dvere, spálne, dvere, hlavné vchodové dvere, na terasu, verandu, balkón, atď. 【Domáce zvieratá A Deti Priateľské] vyzýva Na privacy screen dvere záves sa môže ľahko pre domáce zvieratá alebo deti na prechádzke s otvorenými dverami a zabrániť strate tepla.To bude zblízka hneď po ich pohyb, aj udržať utesnené, ako dobre, šetrite svoj čas pomôcť.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 2 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Páčilo sa mi, opona. Pekne Urobené, husté, teplé. Dodávka bol oneskorený za týždeň, ale nie rozhodujúce, hlavná vec, že bolo doručené. na dvere 90 cm musíte vziať veľkosť nie 90, ale širšie, lepšie 100 alebo širší o veľkosti platbands. Ďakujem. Budem objednávka viac..

Anonymous

Veľmi dobrá kvalita.

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - isfriday
  • Certifikácia - CE