5 KS Marine Grade Nehrdzavejúcej Ocele 316, Oválne Jeden Koniec Otočné Oko Skrutka Modul Háčik 65mm 72 mm 82mm 91mm Pre Psa na Vodítku Sucba Potápanie

Pravidelné cenu €26.90 €17.48
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: háčkovanie leef sukne, výchova k demokratickému občianstvu nehrdzavejúcej ocele karabína, voľné potápanie, háčiky naviják, furl háčiky na háčkovanie, fiesta háčik, neurčená nohavice, krab rybárske háku, sainless ocele háčik, stropné svietidlo mahakam

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h149081

Informácie O Produkte

Vrátenie

Balenie: 5 ks

3. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Sklad + Balenia

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motív presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Povrch: Vysoko Leštenie

3. nerezová oceľ pre vynikajúcu pevnosť, vynikajúce hrdze a korózii

Veľkosť: 65mm 72 mm 82mm 91mm

1. Akceptujeme Alipay,T/T, L/C, Western Union, PayPal, atď...

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z vašej krajine.Doprava cena nie je vrátane poistenia& import/export dane.

1. Po zaplatení je jasné, my vám pošleme zásielku na Hermesreality.sk sklade, ktorý trvá about3-4days, potom odchod zo skladu do vašej krajine.ďakujeme vám za vašu trpezlivosť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť sledovacie číslo ,konkrétny dôvod pre návrat.

Naša spoločnosť sa profesionálne výrobcu pre všetky druhy Domov a Záhrada hardvéru, ako sú: vybavenie hardvéru, morské hardvér, nábytok hardvér...atď.Až teraz, budeme mať viac ako 16 rokov skúseností o manyfacturer a Business-to-Business-export.Od októbra roku 2019, začneme nový pokus, a začal Business-to-customer export.

Obchodný Tím.

Spätná väzba

Zásielky

Profesionálny Výrobca

Materiál: Nerezová Oceľ 316

Platba

4. Skvelé pre psom na vodítku, kempovanie, rybárčenie, cestovanie, turistika, pripojenie vec na pás a všetky vnútorné vonkajšie použitie

2. Prosím, uistite sa, že ste opustili adresu alebo telefónne číslo(mobil)/ psč(poštové smerovacie číslo), sú správne.Ktorý môže položky dostať sa na vás jednoduché!

Feature:

Náš Certifikát

Výhodou

1. Rýchle prepojenia so silným jarná akcia na bránu, takže rýchle príloh, laná, popruhy, reťaze a laná

Náš sklad sa vždy udržať USD $1.3 milióna produkt v našom sklade a zabezpečiť všetky objednávky zákazníka môže byť dodávané v 3-7 pracovných dní.

2. Otvára a zatvára hladko, ako jar-naložené brány je veľmi ľahké pripojiť dôležité položky, aby to

Naša spoločnosť sa profesionálne inžinier tím na kontrolu kvality, a majú SGS, TUV, CE cerfiticate pre mnohých produktu.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť.Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé, sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie.

Naša spoločnosť sa profesionálne predajného tímu, a podieľať sa na mnohých výstave v USA, Holandsku,...atď každý rok.Sme vždy radi, ak chcete prijímať e-mailu alebo správy, a poskytne vám prompt odpoveď o výrobok, príkazu alebo doprava.

2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť ukončené s 3 dní.

Rozmer výrobku

Špecifikácia výrobku

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 1 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Vynikajúca Kvalita a rýchle dodanie.

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Veľkosť - 65mm 72mm 82mm 91mm
  • lode z - Čína
  • Suroviny - 316 nerezovej ocele
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu - Modul Háčik-063
  • Názov Značky - Ayunwei Hardvéru
  • DIY Dodávky - Kovoobrábanie
  • Certifikácia - Žiadne
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Farba - Sliver
  • Háčik Materiál - Nerezová oceľ 316