Pre HONDA CRF XR 70 110 CR125R CR250R CRF250R CRF450R CRF250RX Motocykel CNC 10 mm 90 Stupňov Kolesá, Pneumatiky Pneumatiky Ventil Stonky Čiapky

Pravidelné cenu €1.38 €1.24
Dane sú zahrnuté.

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Motocykel Zariadení & Časti

Sku:h167545

Informácie O Produkte

2 * Kolesá Pneumatiky Ventil, Ako Obrázky.

1.Prosím, kontaktujte nás e-mailom do 30 dní, ak potrebujete vrátiť. 2.Návrat položka musí byť v pôvodnom stave, odoslané položky späť na adresu sme vám povedať. 3.Kúpna cena bude vrátená, ale prepravné náklady nie je vratná ak kupujúci kúpiť výrobky v omyle ,kupujúci je potrebné, aby si mohli dovoliť návrate lodné náklady . 4.Kupujúci môže požadovať, aby plná úhrada zaplatenej ceny zahŕňajú náklady na dopravu alebo zmeniť produkty pre voľný, ak sme zaznamenali zlé produkty, vynechal package lodnej spoločnosti , zlú kvalitu alebo produkty sú rozdelené počas prepravy(vyžaduje jasné obrázky produktov a balíkov).

možno Haja určitým Oneskorením, Ako Lodnej dopravy Alebo Colné, Prajem vám, Aby Ste Nás Kontaktovať, Ak Omeškanie, Ale Nie, Ak chcete Otvoriť Disputs Ako To Nie Je Naša Chyba

100% Zbrusu Nový, Nikdy Namontovaný, Vysoká Kvalita

Obutie :

945

2.Ukázali sme, dodacia lehota na zákazníkov, takže sa nemusíte nechať nás negatívnu spätnú väzbu, ak váš balíček prišiel neskoro, čo je spôsobené tým, že prepravné spoločnosti.

Keď Vyberiete Poslal Do Express, Niekedy Sa Ľudia Nebudú Post Mail, Ktorý Ste Vybrali, Pretože Tam Bude Nejaký Problém S Colné Odbavenie, A Možno Dodacia Lehota Nie Je Rýchlejšie.

prosím, kontaktujte nás e-mailom do 30 dní, ak potrebujete vrátiť.

Nie je potrebné nahradiť každý pneumatiky zmenu

Možnosti farieb: Oranžová/Červená/Modrá/Gold/Fialová/Silver/Titan/Čierna Ako Obrázky

3.Neváhajte a napíšte nám, ak máte nejaké otázky, odpovieme v priebehu 12 hodín.neotvárajte spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu ľahko, verte nám a pošlite nám e-mail priamo, akékoľvek problémy môžu byť vyriešené.

návrat položiek musí byť v pôvodnom stave, poslať položky späť na adresu vám povedia.

Alipay je Preferovaný.T T ,Západ Únie ,Paypal tiež prijateľný.

Špecifikácia :

kúpna cena bude vrátená, ale prepravné náklady nie je vratná ak kupujúci kúpiť výrobky chyba, kupujúci je potrebné zaplatiť vrátiť prepravné náklady.

9

Typ: CNC Hliníkové Ventil Stonky pre Bezdušové Pneumatiky

Ventil Otvor Priemer: 10 mm.

Pevný okraj s poistnú maticu

Balenie Obsahuje:

kupujúci môže požadovať plnú náhradu zahŕňa náklady na poštovné alebo zmeniť produkty pre voľný, ak sme zaznamenali zlé produkty, balík stratil na lodnej dopravy, nízka kvalita alebo produkty sú rozdelené počas prepravy (vyžaduje jasné obrázky produktov a balíkov) .

10 mm Pre Väčšinu cestné motocykle.

Jednoduchá Inštalácia

1.Ako náš dobrý kupujúceho, chcem, aby ste nám môže dať pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní našich vysoko kvalitných produktov.vždy sme si zľavy alebo darčeky pre druhý kúpiť zákazníkov, ktorí nám dávajú pozitívnu spätnú väzbu.

Rieši problém prístup pre infláciu a kontrola tlaku vzduchu

90 Stupňov

o dodacia lehota v Nasledujúcom tvare:

Návod na Inštaláciu NIE je Súčasťou dodávky.

Prenosný dizajn je skvelé pre cestovanie, použite

6080

Funkcie :

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Položka Šírka - 2.1cm
  • Druh Materiálu - Hliník
  • Položka Hmotnosť - 0.03kg
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Výška - 2.1cm
  • Položka Priemer - 2.1cm
  • Položka Dĺžka - 4cm