Motocyklový Držiak s Alligator Svorka Oxford Piť Pohár Môže Šnúrkou Organizátor Nastaviteľné Pitnej Skladovanie Taška Na Bicykel

Pravidelné cenu €24.20 €12.10
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: rám bicykla, cool bike, bicykel ktm, bicykel tlačiť, rýchlo bicykli, starožitný bicykli, pádlo bicykli, chlapec na bicykli, otvorte bicykli, siréna na bicykli

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Motocykel Zariadení & Časti

Sku:h175683

Informácie O Produkte

Odrážky:

3. Vnútorná vrstva tento bicykel držiak je vyrobený z tepelne izolačného materiálu, ktorý dokáže udržať teplotu nápojov pre 4-5 hodín, a môžete piť studené/teplé nápoje vonku. 600D Oxford handričkou poskytuje dobrú odolnosť voči vode a odolnosť proti poškriabaniu pre držiak a ľahko sa čistí.

Popis:

Farba: Čierna

4. Praktický dizajn: Tento balík je vybavené multifunkčné opasok a držiak je možné otáčať do prenosná taška po kombinácii, ktoré je veľmi praktické, keď ste turistiku v prírode.Elastické kapely v ústí držiak môžete stabilizovať svoju fľašu s vodou.Vypúšťacieho potrubia na dno fľaše sa ľahko čistí.

1*rýchlovarná Kanvica taška

2. Je možné uložiť veľkou kapacitou potrebujete: môžete ukladať mobilné telefóny, kľúče, slúchadlá, atď.Majú dve bočné sieťované vrecká.

Názov: Bicykli, Horolezectvo Kanvica Taška

Veľkosť: 18*9 CM

Nastaviteľné veľkosti klipu: 1.52 CM-4.4 CM

1. Univerzálny bicykel držiak je vybavený bionic alligator klip, ktorý môže pevne držať pól alebo (asi 1,5-4.4 cm) hrubé pól.To môže byť upravený 360 stupňov, aby sa prispôsobili rôznych smeroch koľajnice a poliaci (vertikálne alebo horizontálne).Inštalácia je jednoduchá, žiadne zložité pás prevádzky je potrebný, stačí dotiahnuť gombík.

Textílie: Polyester

Balenie zoznam

5. Široká kompatibilita: nie len držiaky pre motocykle, bicykle a člny, ale tiež môžu byť použité s skútre, ATV/UTV, invalidné vozíky, detské kočíky a golfové vozíky.Príslušenstvo pre každodenný život a vonkajšie dobrodružstvo sú aj vaše nesmie chýbať.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu - Polyester
  • Názov Značky - SASKATE