Lyžiarske Dopravcu Popruh Nastaviteľné Ramenný Popruh s Polstrovanou Držiteľ Zjazdové Lyžovanie Backcountry Lyžiarska Výstroj Doplnky pre Ženy

Pravidelné cenu €2.27 €0.89
Dane sú zahrnuté.

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Šport A Zábava

Sku:h235866

Informácie O Produkte

Popis: Lyžiarske Popruhy na nosenie Lyžiarskych popruhy sú nastaviteľné v dĺžke až 47 palcov.Vhodné pre ľudí, rôznych výšok a telesných typov, vhodný pre deti a dospelých.Vyrobené z nylonu materiálu, odolné a silné.Ľahko prepravovať lyže.

Poznámky:

1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Materiál: popruhu + ABS pracka + EVA

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Lyžiarske Dopravcu Popruh Nastaviteľné Ramenný Popruh s Polstrovanou Držiteľ Zjazdové Lyžovanie Backcountry Lyžiarska Výstroj Doplnky pre Ženy

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Hmotnosť: ramenný popruh o 52 g

Produkt color: black

Veľkosť: ramenný popruh veľkosť: šírka 3,8 CM/1.5 palca dĺžke cca 66 CM/26 palec -1.2 metrov nastaviteľné

Kapela veľkosť: šírka cca 5 CM/2 cm x dĺžka 40 CM/15.7 palcový

1PCS *Snowboard ramenný popruh

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Balenie Zoznam:

Špecifikácia:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - TAONMEISU