140/180/200 cm Jogy Posuvné Mat Športové Fitness Glide Doska Korčuľovanie Školenia Mat pre Ľadový Hokej na Kolieskových Korčuliach Nohu Core Cvičenia

Pravidelné cenu €8.13 €3.33
Dane sú zahrnuté.

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Šport A Zábava

Sku:h260935

Informácie O Produkte

1. PVC protišmykových vypnúť net: bezpečné uchopenie zemi bez posunutia, glide ticho, a voľne simulovať zábavu lyžiarske beh.

Funkcie:

5: Jednoduché použitie: potrebné žiadne mazací olej, aby posuvné viac hladké.Dať na topánky kryt na vlak a posuňte doma.

3. Multifunkčné fitness posuvné pad: doma alebo vonku, to môže tvar a štíhly, zlepšenie fyzickej kondície a výkonu pás, brucho a nohy.Ľavej a pravej usmerňovačov toku sú zosilnené, a anti-kolízie pásy sú zosilnené na ochranu členky tak, že sa prstom voľne.

Veľkosť produktu: 180x50x5mm/7.09x1.97x0.2 cm, 200x50x5mm/7.87x1.97x0.2 cm

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Pôvod: Čína (pevninská časť)

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Úložný Vak

2. Nové nosenie-odolný klzný povrch: simulácia nízky odpor prostredia ľadovou plochou, to je viac opotrebovaniu a nie je ľahké zanechať stopy.Multifunkčné fitness posuvné pad.

Produkt farby: oranžová, čierna, ružová (voliteľné)

Nohu Jadro Fitness Glide Dosky Vnútorné Vybavenie Korčuľovanie Školenia Mat Prenosné Protišmykové Stlmiť Nositeľné pre Ľadový Hokej na Kolieskových Korčuliach

Hlavný materiál: PU

1 x Posuvný Pad

Číslo modelu: Jogy Posuvné Mat

Špecifikácia:

Čistá hmotnosť produktu: 850g

4: Špeciálne navrhnuté pre chudnutie a zoštíhlenie: ak chcete dosiahnuť efektívne spaľovanie tukov tep, rýchle spaľovanie tukov a potenie, a ľahký, celé telo má kyslíka do spaľovať tuk.To môže byť tiež použitý ako športové mat pre ploché podporu, joga Pilates, činku HIIT športové a iné školenia.

1 x Obuvi Kryt

Poznámka:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 1 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Pre začiatočníkov, predám krátku dĺžku..

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Materiál - Prírodný kaučuk
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Jóga Posuvné Mat