Golf Tees Puzdro Taška S Klip Golf Tees/Loptu Taška S Klip Transparant Golf Tote Bag Cennosti Puzdro Golf Loptu Tees Taška Prenosná

Pravidelné cenu €4.54 €1.95
Dane sú zahrnuté.

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Šport A Zábava

Sku:h2670

Informácie O Produkte

5、【Multi-Purpose] vyzýva golfové príslušenstvo taška sa môže použiť ako úložný vak okrem uvedenie loptu nechty, ukladanie golf vidličky, golf, štetce, kľúče, mince, hodinky, tablety, atď.

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

2. Golf tees taška je vybavená kovovým lobster háčika, ktorý je ľahko prenosný a veľmi praktické

4. Vrátenie a Vrátenie:

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.Hermesreality.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2. Aké sú spôsoby platby?

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. O spätnú Väzbu:

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat.

3、【Ľahké a Odolné] vyzýva golfové príslušenstvo taška je odolný, ľahký, mäkký, ľahko sa čistí, stačí vytiahnuť loptu z otvoru bez praskania alebo trhaniu.

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

Hmotnosť výrobku: 40 g

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Golf nechtov taška*1 (s výnimkou loptu klince)

1. Golfové príslušenstvo taška je vyrobená z PU a PVC, s výtvarné spracovanie, jemné a pevné stehov, nie je ľahké nedeformujte, veľmi praktické

Homár spona*1

2. V dôsledku rôznych streľba svetlá, uhly, a monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Popis produktu:

Produkt farba: hnedá

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

3. Golf nechtov taška je odolný, ľahký, mäkký, ľahko sa čistí, a nebude crack alebo trhať

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, keby sme nemali(sa nemusíte) vedieť o nich!

Golf Tees Puzdro Taška S Klip Golf Tees/Loptu Taška S Klip Transparant Golf Tote Bag Cennosti Puzdro Golf Loptu Tees Taška Prenosná

4. PVC priehľadné a viditeľné, rovnováhy v taška je jasne viditeľné, a nevyhnutné položky sa dopĺňajú v čase, už odkladný svoje golfové hry,

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, merania, metódy a nástroje, môže byť nepatrné odchýlky vo veľkosti.

4.5 Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Zoznam produktov:

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

3. Aabout Doprava:

Zip kódy počnúc 07,51,52,35,38 v Španielsku patria do odľahlých oblastí, prosím, nenakupujú zámorské sklady pre dodanie, len Čína je možné dodať .Ďakujem.

Veľkosť produktu: 12*13 cm/4.7*5.1 v

Poznámka:

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia?prosím, kontaktujte nás (okamžite).Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

Produkt materiál: PU koža + lobster pracky

Odrážky: 1、【High-Kvalitný Materiál] vyzýva Táto taška je vyrobené kombináciou PU a PVC, s výtvarné spracovanie, a jemné a pevné stehov, nie je ľahké zdeformovať, a je veľmi praktické.

4、【Kompaktné a Prenosné] vyzýva golfové príslušenstvo taška je vybavená kovovým lobster háčika, ktorý sa dá zavesiť na opasok alebo batoh alebo ľahko upevniť na golfový vak, ľahko sa prenáša,

4.4 vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hermesreality.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

POZNÁMKA:

2、【Transparentné a Viditeľné] vyzýva PVC transparentné a viditeľné príslušenstvo taška, marže v taška je jasne viditeľné, a nevyhnutné položky sa dopĺňajú v čase, tak, že vaše golf hra prestane byť oneskorené.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Materiál - Gumené
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Skladovanie balík