Camping hojdacia sieť , Prenosné hojdacia sieť Single alebo Double Hammock potreby na Kempovanie Príslušenstvo pre Vonkajšie, Vnútorné s Stromu Popruhy

Pravidelné cenu €31.63 €17.71
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: camping hammock-prenosné hojdacia sieť, KRESLO, Rozkladacej Posteli, detská postieľka, camping posteľ prenosné

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Táborenie A Turistika

Sku:h44785

Informácie O Produkte

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi vítané.

Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

1 xHammock

Camping Dary: Bez ohľadu na to, príležitosti, na naše potreby na kempovanie hojdacia sieť je kempingové vybavenie musí mať pre dobrodruha vo vašom živote.Neviem, čo si mama alebo otec na Deň matiek alebo Deň otcov?Máme vás vzťahuje!

Poštovné A Package:

Kompaktná: Ľahká a pohodlná, naša cestovná hojdacia sieť váži iba 24 oz a záhyby na veľkosť baklažán.Hádzať svoj batoh a ísť!

Spätná väzba:

Informácie o produkte

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť poštovné za poplatok.

O tejto položky

Jednoduché Nastavenie: Vybavený dvoma 9 ft dlho strom popruhy a karabín, naše potreby na kempovanie hojdacia sieť umožňuje nastavenie vietor.Je tiež vybavený 5 samostatných slučky, takže môžete nastaviť na ideálne výšky.Hojdacia sieť má až 400 kg.

Odoslať a vrátenie:

Produkt farebné obrázky sa môžu mierne líšiť v dôsledku kalibrácie farieb jednotlivých monitor nastavenie nájdete skutočný položka zobrazí.

Poznámka:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí, ak sa balík stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať nesprávnu položku.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

2 x Laná

1 x púzdro

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Package Zahrnuté:

spätnú väzbu a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom

Pohodlné: Či už ste na dovolenke pri ohni, spať pod hviezdami, alebo len leňošenie okolo tohto leta, na naše potreby na kempovanie hojdacia sieť má všetko, čo potrebujete pre pohodlný pobyt a na ktoré sa vzťahuje v celej noci pre svoj ďalší camping, turistiku, alebo na pláži cesty-aj len leňošenie v záhradke a nádvorie o hojdacia sieť stáť!

Premium Kvalita: vydrží na celý život, naša heavy-duty hojdačiek pre kempovanie sú vyrobené s mäkké ešte silné padák nylon a trojlôžkové spriahnuté šitie, spolu so silným karabín a strom priateľské hojdacia sieť popruhy.Naše nezostalo sú stroj umývateľný - odporúčame odstrániť karabín prvý takže nie je poškodiť váš podložka.Potom pridajte veľmi malé množstvo mydla, prať na jemnom cykle s studenej vody a sama o sebe; najlepšie je zavesiť na suché namiesto toho, aby ho v vlasov

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 5 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Hojdacia sieť je normálne, nie je drahý. Som. Karabín sú iba ocele, ťažké. Zmenené na hliníka..

Anonymous

Tento hojdacia sieť bola najlepšia vec, ktorú som si kúpil celé leto. Celá rodina sa teší ho. Som si vzal niekoľko neplánovaných nap v ňom. To chvíľku trvať zistiť správnu výšku, takže si nie sú ovisnuté na zemi, ale stále dosť nízka, môžete dostať. Tiež, ak ste ležal na to sám, to druh engilf vás. Láska, že materiál je ľahký a zostane chladný na dotyk. To tiež schne veľmi rýchlo, ak letná búrka prejde. Pridali sme vonkajší vankúš pre extra pohodlie..

Anonymous

Tento hojdacia sieť je pekná a jednoduchá inštalácia, len to, čo som hľadal. Kúpil som si moje obľúbené farby modrá. Je to čerstvé. Predávajúci je lano je dostatočne dlhá, nie sa starať o vzdialenosti od stromu. To je veľký hojdacia sieť! !.

Anonymous

Páči sa mi to moc!❤❤❤.

Anonymous

Kúpil som to pre kempovanie - použili sme tkané jeden posledný rok, ktorý deti miloval, ale nebolo tak ľahko nastaviť a upraviť. Tento jeden oveľa viac sa jednoducho nastavuje a je to super leight hmotnosti. Páči sa mi aj ako puzdro ukladá v je pripojený k hojdacia sieť, takže budete nikdy stratiť to (dôležité, keď máte veľa vecí, roztrúsené okolo kempu). Je to tiež príjemné, pretože keď ste v hojdacia sieť, môžete hodiť niečo malé, tam. Určite odporúčam..

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Veľkosť - 260MM*140MM
  • Hmotnosť - 0.6Kg
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Farba - Červená, modrá
  • Názov Značky - AFREEMOL
  • Materiál - 210T Nylontaffeta