Airsoft Zbraň Ponožka Puška Zrastov Polyester Puška Zbraň Chránič Kryt, Taška Moistureproof Skladovanie Rukáv Lovecká Puška Závesu

Pravidelné cenu €2.53 €2.03
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: taška na zbraň, brokovnice závesu, puška ponožka, prípad

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Šport A Zábava

Sku:h498773

Informácie O Produkte

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

1pc *Dlhé airgun rukáv

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Popis:

Funkcie:

Airsoft Zbraň Ponožka Puška Zrastov Polyester Puška Zbraň Chránič Kryt, Taška Moistureproof Skladovanie Rukáv Lovecká Puška Závesu

Typ: Dlhé airgun rukáv

Veľkosť: 140*10 cm

3. Sťahovacie Uzáver: šnúrkou uzavretie je jednoduché zatvorte vrecká a tiež ľahké otvoriť, takže je výhodnejšie pre vás pracovať.Táto hračka airsoft puzdro môže byť tiež použitý pre rybárske prúty, chráni vaše prúty dlhšie.

1. Platné Vybavenie: v Tomto prípade je vhodné pre ochranu airsoft hračky počas prepravy alebo v trezor alebo zbraň prípade.Úsek pre väčšinu rozsah pušky, brokovnice, vzduchovky, vzduchové pušky.

5. Cestovné použitie: Špeciálne navrhnutý tak, aby chráni vzduchu zbraň počas skladovanie, alebo cestovanie, tento prípad je zábavná hračka pre deti a pomáha predchádzať korózii, nečistôt a poškriabaniu.

Nylon zaobchádzať pletené textílie, zbavuje vlhkosti, vhodný pre väčšinu vzduchových zbraní s alebo bez rozsah.Airsoft ponožky tesnenie z vlhkosti.Keď sa používa v plynovej pištole trezor alebo skriňa, bude poskytovať dodatočnú ochranu pre všetky kovové predmety v uzavretých priestoroch.

Špeciálne navrhnuté tak, aby chráni vzduchu zbraň počas skladovanie, alebo cestovanie, tento prípad je zábavná hračka pre deti a pomáha predchádzať korózii, nečistôt a poškriabaniu.

Package Zahrnuté:

4. Skladacia a ľahko skladovať: Tento airsoft hračka taška môže byť sklopená/valcované-up, keď nie v použitie pre jednoduché uskladnenie, môžete ľahko nosiť alebo ho uložiť doma.

Poznámky:

Materiál: Polyester

2. Vysoko Kvalitný Nylon Materiál: Nylon zaobchádzať pletené textílie, zbavuje vlhkosti, vhodný pre väčšinu vzduchových zbraní s alebo bez rozsah.Airsoft ponožky tesnenie z vlhkosti.Keď sa používa v plynovej pištole trezor alebo skriňa, bude poskytovať dodatočnú ochranu pre všetky kovové predmety v uzavretých priestoroch.

Špecifikácie:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pohlavie - MUŽI
  • Položka Druh - puška zbraň ponožka
  • Farba - Army Zelená, šedá
  • Veľkosť - 140*10cm
  • Materiál - Polyester
  • Funkcia - Športové, Jazda na bicykli, Turistika, Rybolov, camping a tak ďalej
  • Dropshipping/Veľkoobchod - podpora
  • Pôvod - Kontinentálna Čína, CN(Pôvodu)