Dieťa Dospelých Buffer Inhalovať Komora Automizer Dištančné Hmly Skladovanie Kompresora Rozprašovač Nádrž Aerochamber s Maskou Pohár Náustok

Pravidelné cenu €7.38 €5.54
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: bezpečnosť dieťaťa rukavice, rozprašovač prenosné clenmark, inhalátor oka517 rozprašovač, rozprašovač esenciálny olej au, prenosné bluetooth reproduktor jbl, mp3 prehrávač dieťa bluetooth, mj prenosný reproduktor bluetooth, candy hookah náustok, ultrazvukový rozprašovač u kiss, dieťa prenosné vankúš

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Krása A Zdravie.

Sku:h499257

Informácie O Produkte

Dieťa Dospelých Buffer Inhalovať Komora Automizer Dištančné Hmly Skladovanie Kompresora Rozprašovač Nádrž Aerochamber s Maskou Pohár Náustok :

Stredné Maska (2 - 14 rokov) Mierne väčšie maska bude poskytovať bezpečné tesnenie, ako dieťa rastie.Pomôže spravovať aerosól lieky na neposlušné deti, a ktorí odmietajú inhalovať MDIs.

Popis:

Veľké Masky (14 rokov+) je Vhodný pre pacientov, ktorí môžu mať ťažkosti s náustok, alebo ktorí dávajú prednosť bezpečnosti maska poskytuje (e.g.dospelých, starších ľudí alebo starší mládež).

Funkcie: -maska je vyrobené zo silikónového napodobenina ľudského tela, viac mäkké, pohodlné a bez zápachu. -Unikátny ventil dizajn, otvorené a flexibilné. -Lieky, prosím, postupujte podľa pokynov lekára poradenstvo. -Náhradné diely, môže byť použitá pre všeobecné stlačený rozprašovač.Čistenie a dezinfekcia: 1. Odporúča sa použiť teplej vody na čistenie tváre, maska s deťmi; 2. Použitie doma alebo v nemocnici špeciálny dezinfekčný roztok na vyhrievanie a dezinfikovať. 3. Prečítajte si dezinfekčný prostriedok návode na použitie pred použitím.Namočiť na cca 15 minút, potom meniť vodu na čistenie všetkých častí. 4. Ak budete používať často, prosím, dezinfikovať to raz týždenne.Upozornenie: Znížiť meraným-dávka inhalátor pomocou chybu, kvôli ruke a ústa nemôžu robiť to dobre spolu.Vyhnite sa nadmernému lieky dostať do úst, kašeľ.Tento vdýchnutie zariadenia bola vhodná pre pacientov vo všetkých vekových kategórií.Balenie Obsahuje: 1* Skladovacia nádrž 1* Maska

Vyššie vekové rozpätie je len pre všeobecné použitie, pre presnejšie používania, prosím, postupujte podľa vášho physian poradenstvo.

Malé Maska (0 - 18 mesiacov) Anatomicky tvarované masku na tvár vytvára bezpečné tesnenie pomôcť rodičia a opatrovatelia správu aerosól lieky na dojčatá.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Veľkosť - S/M/L
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Použitie - Pre rozprašovač inhalovať
  • Položka Druh - Fľašiach
  • Číslo Modelu - Aerochamber
  • Farba - modrá
  • položka - Buffer Inhalovať Komora