3000W 96V 3 Lamely Horizontálny Veterných Turbín veterný Mlyn S MPPT Nabíjačku Regulátor Regulátor Off Grid Invertorový Systém

Pravidelné cenu €1 764.35 €1 270.33
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: veterné turbíny 3000w, vietor tubine generátor 5kw, veterná turbína generátor 10000w, veterná turbína generátor 5kw, vertikálne veterné turbíny

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály

Sku:h50224

Informácie O Produkte

2MPPT vietor regulátor 1 kus.(voliteľné)

4. inštalácia nástroja 1 sadu.

Na grid systém diagram:

4.Telo odlievanie hliníka, zliatiny, s 2 ložiská otočný , takže je prežiť silnejší vietor a spustiť viac bezpečne,

1.Nízky štart rýchlosť ,vysoká veternej energie využitie

3000W 96V 3 Lamely Horizontálny Veterných Turbín veterný Mlyn S MPPT Nabíjačku Regulátor Regulátor Off Grid Invertorový Systém

4. Po prevzatí tovaru, pls odstrániť pásku okolo krabice pri vybaľovaní, bez násilného poškodenia, aby sa zabránilo prípadnému poškodeniu tovaru.Odporúča sa, aby na vonkajšom obale najmenej 15 dní po obdržaní tovaru.Keď sa vrátenia tovaru, uistite sa prosím, neporušenosť originálneho obalu a tovaru.Ak existuje akýkoľvek dôvod, ktorý ovplyvňuje sekundárny predaj tovaru, vrátenie a výmena nemôžu byť akceptované.Všetky náklady na vrátenie dane a hradí kupujúci.

Off grid systém diagram:

Vážení zákazníci:

MPPT ZOSILNENIE VETRA OVLÁDAČ(voliteľný)

MPPT Hybridný Regulátor

5. Pri prevzatí tovaru, ak zistíte, že vonkajší obal je poškodený, mali by ste okamžite kontaktovať miestne kuriérom na reklamáciu a nárok, a zároveň nasnímajte fotografiu alebo video ako dôkaz a informovať predávajúceho.Ak kupujúci zlyhá, postupujte podľa vyššie uvedených operácií , potom ak je tovar poškodený, alebo stratený z dôvodu kuriér dôvodov, kupujúci je povinný prevziať zodpovednosť.

Vaše pozitívne komentáre je hnacou silou pre naše neustále zlepšovanie.Sme rešpekt a dôvera každého zákazníka poskytnúť vám kvalifikované produkty a služby.Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky/problémy po obdržaní tovaru, kontaktujte nás prosím Ali správu, akonáhle je to možné, a budeme sa snažiť vyriešiť to pre vás pozitívne naraz, až kým nebudete spokojní.Pričom negatívna spätná väzba nebude riešiť prípadné problémy!

2. V prípade, ak kupujúci zistí, že tam je naozaj problém s produktom do siedmich dní po obdržaní tovaru, kupujúci nemohol uplatniť, aby predávajúci vrátiť na kontrolu.Ak výrobok je skutočne poškodený, budeme ju vymeniť za novú.Ak nie je vhodné nahrádzať A my vám vrátime.Doprava, manipulácia a poistenie poplatky sú nevratné.Ak sa zistí, že nie je problém s výrobku, vám bude produkt vrátený kupujúcemu na náklady kupujúceho.

vietor radič

Ďakujeme za vašu podporu!

3000W 96V 3 Lamely Horizontálny Veterných Turbín veterný Mlyn S MPPT Nabíjačku Regulátor Regulátor Off Grid Invertorový Systém

Pls, kliknite na nižšie uvedený obrázok sa dostať špecifikácie:

Mimo siete meniča(voliteľné)

5.Patentovaný permanentným magnetom ac generátor so špeciálnymi statorového,účinne znižujú krútiaci moment,dobre zápas veterné koleso a generátor, a zabezpečiť výkon celého systému.

1.veterné turbíny 1set(hub,chvost, čepele,generátor,kapota,skrutky a matice)

1. Výrobok záručná lehota je do 1 roka po nákupe. (Škody spôsobené demontáž, manuálna škody, atď.je na ktoré sa nevzťahuje záruka).

2.Jednoduchá inštalácia, rúrky alebo prírubovým pripojením voliteľné

Tento ovládač má základné ovládanie a ochranu funkcie, a poskytuje nízke napätie nabíjania funkcia.batéria môže byť nabitá na nízkej rýchlosti vetra.It 's 12V/24V/48V systém automatické rozpoznávanie.

3.Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia.Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile.

6.Radiča,invertorových môže byť uzavreté(voliteľné) accroding na zákazníkov špecifických potrieb

BALENIE ZOZNAM:

5.príruby 1 kus.

3.Off Grid Inverer1 kus.(voliteľné)

MPPT ZOSILNENIE VETRA OVLÁDAČ(voliteľný)

FUNKCIE:

3.Čepele pomocou nových umenie presné vstrekovanie plastov,zladené s optimalizované aerodynamický tvar a štruktúru, ktoré zvyšujú využitie veternej energie a ročná produkcia.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Shell Materiál - Hliníkové zliatiny
  • Typ Generátor - Trojfázový striedavý prúd trvalý magnet generátor
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - SM-3000
  • Názov Značky - SMARAAD
  • Materiál čepele - Nylonové vlákno
  • Mimo Dať - AC 24V 48V 96V
  • Star-up Rýchlosť Vetra - 2,0 m/s
  • Montáž Base - Bez Montážnej Základne
  • Farba - Biela
  • Hriadeľ Materiál - žehlička
  • Certifikácia - CE
  • Hlavné Net - 32 kg
  • Druh - Veterné Elektrárne Generátor
  • Počet Lamiel - 3