Doprava zdarma 10pcs/set 80# Zrnitosti 16-30 mm Mini Klapky Disky Kolies S Rukoväť Pre Anjel Brúska Ocele Kovov, Brúsenie, Leštenie

Pravidelné cenu €9.04 €7.32
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: bosh anjel brúska, samsung oem obrazovky, oslo uhlovú brúsku, disk kovové 40 mm, tlačidlo vd, 30 mm kovový disk, rozbitie les anjel brúska bl, brúska 2 disku, kožušiny lcd obrazoviek, brúska 1300watt

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Nástroje

Sku:h50633

Informácie O Produkte

10PCS 80# mini Kónické brúsne klapka brúsenie, leštenie kolies

Tento produkt je vhodný pre nehrdzavejúcej ocele, medi, železa, hliníka, plastu dreva a iných kovových a nekovových materiálov, brúsenie a leštenie a brúsenie konkávne osobitným vnútorným otvorom nepravidelný tvar článok má jedinečný efekt.Package Zahrnuté:

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielok.

Zásielky:

Záruka a Údržba:

Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Vracia:

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Súvisiace Výrobky: Výrobky obrázok

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Špecifikácia výrobku: Položka: Kónické brúsne klapka brúsenie, leštenie kolies s držadlom, Priemer: 16 mm/20 mm/25 mm/30 mm, tak ako je uvedené pre váš výber priemer Drieku*6MM hrubých nečistôt: 80 # QTY:10PCS/SÚBOR Aplikácie: môže byť použitý s vŕtať, vysoký výkon mlyn využíva široké spektrum aplikácii a môže byť použitý pre nábytok, remeslá, plesní, hudba telo, rôzne modely lietadiel, lodí výroba modelov a iných kovových a nekovových materiálov pre opravu rezanie a leštenie. tvoria.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 1 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Ahoj, Balíček nikdy nebolo prijaté dňa 15. augusta roku 2022. Nevieme, kde asi to bol dodaný príliš. Možné odošlite objednávku znovu. Ďakujeme!.

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Číslo Modelu - SS-SS-16-30 mm
  • Certifikácia - Žiadne
  • DIY Dodávky - Kovoobrábanie
  • Veľkosť - 16-30mm
  • Priemer Drieku - 6 mm
  • Priemer - 16-30 MM
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Piesok - 80#
  • Druh - Brúsenie Obrazovke
  • Názov Značky - FUDO
  • položka - Kónické brúsne klapka brúsenie, leštenie kolies