5 ks Núdzové Vody Taška 10 L Lightproof Kompozitné Film Vody Kanister Skladacia Kanister Ťuknite na položku Použiť na Skladovanie Criss

Pravidelné cenu €16.15 €10.34
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: Puzdro, taška, vodný vak kanister, Voda Tašky, 20l vody kontajner

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Táborenie A Turistika

Sku:h54088

Informácie O Produkte

5 ks Núdzové Vody Taška Lightproof Kompozitné Film Vody Kanister Skladacia Kanister Ťuknite na položku Použiť na Skladovanie Criss

3L/5 L/10 L Vody Taška: ktorom je možné pohodlne sklopiť a uložené.Ultimate krízam položky v prípade zlyhania napájania alebo iných katastrof.

Funkcia:

Multifunkčné: voda taška má dobré kyslíková bariéra vlastnosti, antibakteriálne vlastnosti a vzduchotesnosť.Nie len obchod vody, ale aj potravín, olej, víno, kokteily, džúsy, káva, mlieko, atď.Ideálne pre pešiu turistiku, camping alebo piknik.

Skladacia vody filter: pitnú vodu je skladacia a ideálne pre použitie v kempe, pešia turistika, lezenie, cestovanie, outdoor a dlhé cesty autom.Vodný vak môže byť uložené v zásuvkách, tašky a kufre v porovnaní s rokom plastové vedrá vody, to nezaberá veľa miesta a je veľmi pohodlné na nosenie.

S ťuknite: pitná taška a ťuknite na položky sú balené samostatne.Ak vyplníte s vodou, stačí naliať vodu do vody taška a tesnenie s ťuknite na položku.Veľmi pohodlné a rýchle.S týmto vody taška môžete ľahko a rýchlo, obchod dostatok pitnej vody v prípade núdze (e.g.zatmenie).

Materiál: Náš vodný vak sa skladá z 2 vrstiev.Vo vnútri 1 vrstva potravinami-bezpečné film a mimo strieborné svetlo-ochrana kompozitné film.Taška je sterilné vo vnútri pred otvorením, prirodzene BPA free.Voda uväznení vo vode taška neprináša riasy baktérie alebo na dlhú dobu.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kapacita - 5L