9-20 cm Plastový Kríž Nastaviteľné Šitie Nástroj Plastové Výšivky Cross Stitch Hoop Krúžok Photo Frame home nástrojov, mix farieb dodávky

Pravidelné cenu €1.61 €1.18
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: pikachu cross stitch, cross stitch auta dmc stanice, cross stitch ľudí, libreta cross stitch, cross stitch súprava diamantových paríž, rolling stones diamond maľovanie cross stitch, cross stitch auta ginko list, hili cross stitch, cross stitch auta morské motív, twilight meste cross stitch auta

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Ihla Umenie A Remeslá

Sku:h86876

Informácie O Produkte

4. Normálne, pozemky, bude odoslaný Čína príspevok Air Mail, ktorý bude mať 15-25 pracovných dní v závislosti na krajinách, poveternostné podmienky, festival prázdniny a tak ďalej.Ak potrebujete položiek v zhone, prosím, kontaktujte nás pre iný spôsob doručenia (ako je uvedené nižšie ), ktorá potrebuje EXTRA POPLATOK.

Balenie Detail

Ak sa chcete vrátiť tovar,musíte znášať nákladnej dopravy .Ďakujeme za pochopenie.

FAQ

3. Ak NIE receiveed priebehu 4 týždňov, prosím, kontaktujte nás pre pomoc.

Spôsoby platby

Materiál: Plast

1. Tam by mohlo byť veľmi nepatrné farebné rozdiely medzi škvrny spôsobené továreň na výroby, sme sugguest môžete kúpiť jednej farbe, v jeden čas. 2. Tam je litlle farebné rozdiely medzi tovarom a obrázkov, ktoré je nevyhnutné. 3. Zvyčajne, cena je bez sledovania.Ak chcete sledovať svoje pacel, prosím, skúste vykonať za objednávke nad 7$.

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po jasný platby.

To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby.Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu.Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený .

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom Hermesreality.sk Escrow prostredníctvom Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , a Bankové Prevody .Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení obdržaní tovaru.

O Poštovné

Spätnú väzbu a Po-predajný Servis

2. Tovar bude odoslaný na adresu uvedenú na vašej Viazaný, prosím, uistite sa, že je to správne.A ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás pred vašej platby.

Všimnite

Farba: ako na obrázku Hmotnosť : cca. 19-50g/pc (Prosím, dovoľte 1-3g rozdiel) Funkcia: Zapaľovač, Jasnejšie, krásne Diy Poznámka :

Názov: Corss Úsek steh

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 3 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Tovar prišiel celý.

Anonymous

Na prvý pohľad bez vírusov. Poďme sa pozrieť, ako pracovať bude. Nie krehký..

Anonymous

Tri dobré.

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Druh - Cross stitch
  • Materiál - Plastové
  • Kód Výrobku - C0827
  • Názov Značky - Hua Ming Ce
  • Použitie - Cross-Stitch