Tuya Bluetooth Smart Home Prst Robot Mechanické Prepínanie Zbraní Topánok Tlačidlo Tlačné Inteligentný Život Aplikácie Hlasové Ovládanie Alexa Domovská Stránka Google

Pravidelné cenu €21.93 €10.97
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: prepínač robot, pusher, Aubess, alexa ovládanie hlasom reproduktor, switchbot

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály

Sku:h91597

Informácie O Produkte

Rozmery: 34.5 * 34.5 * 34.5 mm

Špecifikácia:

Kút moment: 2.0 kgf·cm

Bezdrôtový protokol: Bluetooth Nízky Výkon 4.2

Rozšíriť svoj dosah s Adaprox HomeHub: Pomocou Adaprox HomeHub(podporujú len 2,4 GHz Wi-Fi).Môžete ovládať Fingerbot kdekoľvek na svete tak dlho ako tam je pripojenie na internet.A to podporuje ovládanie hlasom z Amazon Alexa, Google Domov, a Siri.

Viac zábavy, viac prispôsobené program: definovať program s kombinácií pohybmi paží a prestávky, a robot sa bude opakovať tak dlho, ako budete chcieť!

Feature:

Varovanie:

Nebránili pohybu Fingerbot za ruku, keď to funguje.V opačnom prípade to môže spôsobiť rameno, spadnúť a poškodiť motor vnútri Fingerbot.

Hmotnosť: 36 g

Jednoduchá inštalácia a nastavenie: Pomocou technológie Bluetooth prepojenie Fingerbot s telefónom.Potom pásku Fingerbot s 3M samolepka vedľa tlačidla/prepnúť chcete ovládať.Počkajte 24 hodín pre konsolidáciu.Za to, že ste dobré použiť

Tuya Bluetooth Smart Home Prst Robot Mechanické Prepínanie Zbraní Topánok Tlačidlo Tlačné Inteligentný Život Aplikácie Hlasové Ovládanie Alexa Domovská stránka Google

Vysoká Kompatibilita: Vykonávať vynikajúce na akýkoľvek typ tlačidlo s samotného zariadenia.Môžete dokonca dobyť kolískový prepínač a prepínač s pomocou Toolpack (predáva sa samostatne).Vyberte stlačením/switch/programový režim v app a automaticky aktivovať vaše tlačidlo kedykoľvek chcete.Ak chcete vedieť viac informácií, prosím informujte, Aký druh a tlačidiel/prepínačov môže Fingerbot kontrolu?

Výrobok nie je vodotesný.Prosím neinštalujte ho na podvodné zariadenia.

Adaprox domov APP

Maximálny pohyb paží: 12 mm

Merače/Plány: Nastaviť časovač alebo týždenný rozvrh na spustenie Fingerbot.Zadarmo svojich pracovníkov, keď ste zaneprázdnení, od telefónu, alebo v čase, keď spíte.

Typ batérie: CR2 3.0 V

Produkt obsahuje batérie, preto zakázané vo vlhkom, s vysokou teplotou prostredia.

Touch ovládania: prijemne panel na hornej časti Fingerbot umožňuje spúšťať manuálne.Ak nemáte telefón v ruke, alebo jednoducho nechce, aby sa na to.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Prepnúť Typ - Zatlačte Tlačidlo Prepnúť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Prepínače
  • Číslo Modelu - prst robot
  • Materiál - Plastové
  • Certifikácia - Žiadne
  • Je To Inteligentné Zariadenie - Áno
  • Aktuálna - 16A