Dieselové palivo injektor medi a tesnenie demontáž nástroj paliva injektor medi a tesnenie odstraňovač paliva injektor tesnenie inštalácia nástroja

Pravidelné cenu €30.56 €25.97
Dane sú zahrnuté.

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Nástroje

Sku:h91602

Informácie O Produkte

2), Ak chcete nastaviť, lopatka, najprv skontrolujte, či veľké ryhovanej skrutky na hornej časti nástroja je dostatočne veľké na to tak, že chuck sa dá otáčať v nástroji tela.To teraz môže byť upravená balenie alebo ťahá rozdelený collet vysunutie do alebo von z tela.

Tip: Použiť nové tesnenie nastaviť výstupok.Ako ukazuje obrázok, nastavte výstupok tak, že chuck je len na tesnenie.

Funkcie:

5. Uvoľnite ryhovanú maticu, potom uvoľnite chuck z tesniaci krúžok s prstami, a odstráňte starý tesniaci krúžok z nástroj.

3. Odstráňte tesnenie použité na opravu výstupok z nástroj, potom vložte nástroj chuck, a najprv vložiť palivové vstrekovacie trysky smerom nadol.

Návod na použitie:

6. Uistite sa, že vyčnievajúce časti chuck je stále pevné a potom opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky trysky tesnenia.

Tento produkt je určený pre väčšinu common rail CDI injekčných odstrániť medi a tesnenie, ktorý tesnenie spodnej časti injektor.Pohodlné závit a žíhanie dizajn, vhodný pre väčšinu vozidiel pomocou Bosch CDI vstrekovania paliva.S týmto zvláštnym nástrojom, medi a tesnenie môže byť rýchlo a účinne odstrániť a nainštalovať na diesel injektor.

Pre prvú operáciu, nechajte motor kliešťa ľahko.Skontrolujte, či sa na úniky vzduchu, keď motor beží, umyte čistiacim prostriedkom a mydlovou vodou, a potom sprej okolo injektor.

4. Po collet je umiestnený v centre pevnú pečať, utiahnite ryhovanú skrutku tak, že collet chytí tesnenie a ťahá tesnenie von.

Inštalácia medených tesnenia.Vhodný pre hlboké miesto injekčných užívateľov drog.

230mm dlhý zdvih a 7 mm vnútorný otvor

1) Ak chcete odstrániť medi tesniaci krúžok z motora, musíte najprv vyriešiť vyčnievajúce časti split collet podľa hrúbky tesniaci krúžok byť odstránené.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Druh - Elektrický Nástroj Časti
  • Pôvod - Kontinentálna Čína