D20-D90 Vyhľadávanie Magnet Ultra Silné, Neodýmu Magnety Vysoká Teplota, Rybolov Magnetické Krúžky Super Výkonný Zachrániť Magnet

Pravidelné cenu €4.02 €3.22
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: Vyhľadávanie magnet, magnety, krúžok, Rybolov, Neodýmu Magnet

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h113171

Informácie O Produkte

▲SUPER VÝKONNÝ - Tento rybársky magnety je 0.79~3.54 palcová(20~90 mm) v priemere, prijať prísne neodýmu, magnet na jeho základni.To môže ponúknuť 6.6~749.5 libier(3~340KG) ťažnú silu pri ideálny stav.

Magnetické testovanie sa vykonáva v ideálnych podmienkach s profesionálnym vybavením v továrni workshop.Preto napätia hodnoty v tabuľke sú len pre referenčné účely.V procese skutočné použitie, ideálne napätie nemôže byť dosiahnutý.Prosím, vyberte si a kúpiť podľa vašej aktuálnej situácii!!!

▲NAJLEPŠIE NÁTER - Ni+Cu+Ni Triple Vrstva Potiahnuté.Najlepšie Povlak k Dispozícii, ktoré Poskytuje Lesklé a Korózii Odolné ocele Potiahnuté pohár poskytuje ochranu magnet a pomáha, aby sa zabránilo chipping alebo popraskanie pokoţky.

1. Môžeme zabezpečiť, že naše výrobky sú starostlivo skontrolovať pred zásielky.

Poznámky:

1. Magnetické testovanie sa vykonáva v ideálnych podmienkach s profesionálnym vybavením v továrni workshop.Preto napätia hodnoty v tabuľke sú len pre referenčné účely.V procese skutočné použitie, ideálne napätie nemôže byť dosiahnutý.Prosím, vyberte si a kúpiť podľa vašej aktuálnej situácii!!!

3. Silná magnetická sila je sústredená na jednej strane, a magnet nie je ľahko zlomiť.

2. Silné magnetické sily a malý objem.

▲STÁLEJ SILY - Neodýmu je druh kovov vzácnych zemín, je vhodný pre výrobu trvalé & silné magnety.Tento rybársky magnet má trvalý magnetizmus, bude to rovnaké silný aj po desaťročiach.

▲Farba: strieborná

Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a snažiť sa dosiahnuť 100% spokojnosť zákazníka.Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame vás, kontaktujte nás okamžite, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

4. Môžu byť voľne držané alebo sa sťahoval na povrchu kovu.

3. Všetky výrobky môžu byť použité pri platbe.Zvyčajne, budeme poskytovať svoje číslo zásielky do 24 hodín a poslať balík do 48 hodín.Po balík je zaslaná, nebudeme môcť ovládať.Vysoko závislé na medzinárodnej prepravy, úprimne dúfam, že sa vám môže trpezlivo čakať.Ak existuje akékoľvek oneskorenie, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol a dajte nám vedieť.

▲Poznámka: rozmery sú merané ručne, s mierne chyby.Prosím prednosť v naturáliách.

5. Naše výrobky a obaly nebude obsahovať žiadne propagačné informácie súbory.

▲VYSOKEJ KVALITY - silný magnetická sila je len sústreďuje v spodnej časti, V ostatných troch strán sú Chránené oceľovými šálky, že takmer žiadne magnetickú silu a magnetickú silu ekvivalent 10 násobok objemu rovnaké magnet.sila trvalé, dlhá životnosť.

4. Ak váš nákup ochrany čas beží, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám rozšíriť ochranu čas.

▲Balenie obsahuje: 1PCS* magnetický hák

Pred nákupom si, prosím, prečítajte si tento článok pozorne znížiť nedorozumenia a pomôž nám rásť spolu.

6. Ak máte ďalšie otázky alebo požiadavky, prosím, dajte mi vedieť a ja vám pomôžem a riešiť vaše ďalšie požiadavky,

Pre priamych zásielok, môžeme tovar poslať na vašich zákazníkov

2. Ak ste naliehavo potrebné, ak sa nemôžete trpezlivo čakať na Čína Post vzduchu balík, zvoľte si, prosím, expresné dodávky.Ak vyberiete možnosť "Čína Príspevok Air Mail", používa sa pri preprave je oneskorený.Prosím, nenesú žiadnu náhrady alebo spory, ale sme radi, aby vám pomohol rozšíriť čas spracovania svojej objednávky.

Hromadné objednávanie a priamych zásielok sú vítané.

▲Materiál: NdFeB+304 nehrdzavejúca oceľ

▲POUŽIŤ MULTI - Jedinečný dizajn s Zápustnými Diery a Eyebolt Skvelé pre zachránených z rôznych železa-containning nikel materiál pod vodou a Dobrý nápad na magnet rybolov, zdvíhacie, visí, preberanie aplikácií.Bavte sa na vyhľadávanie položiek, ako eyebolt, skrutky, háky, spojovacie a tak na v sklade v garáži alebo vo dvore.

▲Názov produktu: kolo magnet háčik

O spätnú väzbu

5. Trvalá magnetická sila a dlhá životnosť

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 1 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Je to tak silný, to nepadá..

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Číslo Modelu - D20 D25 D32 D36 D42 D48 D55 D60 D70 D80 D90
  • Certifikácia - Žiadne
  • S Otvormi - No
  • Kompozitné - NdFeB Magnetmi
  • Aplikácia - Priemyselné Magnet
  • Vyhľadávanie magnet - D20 D25 D32 D36 D42 D48 D55 D60 D70 D80 D90
  • Tvar - Vyhľadávanie magnet
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • rybolov magnet - D20 D25 D32 D36 D42 D48 D55 D60 D70 D80 D90
  • Druh - Trvalé