Motocykel Topánky Ochrany Radenie Podložka Protišmyková Gumová Radiaca Páka Prevodovky Kryt Motorke Topánky Chránič Pre Moto Príslušenstva

Pravidelné cenu €2.75 €1.62
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: pokrytie, muži topánky, motocykel radenie pad stráže, Topánky protector, motocykel topánky protector

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Motocykel Zariadení & Časti

Sku:h116850

Informácie O Produkte

Motocykel Topánky Ochrany Radenie Podložka protišmyková Gumová radiaca Páka Prevodovky Kryt Motorke Topánky Chránič Pre Moto Príslušenstvo

3、Znížená Topánky Nosiť: Používať tento Motocykel Shift Pad pomôcť vám pomáhať v radenie operácie bez poškodenia topánky, chráni obuv z nosenie známky spôsobená motocykel radiacej páky.

Popis:

Materiál: Guma

4、Nastaviteľný Dizajn: popruh Motocykla, Topánky Kryt Protector môže byť upravená podľa aktuálnych potrieb.Mäkké gumové pohodlne vojde do väčšiny veľkostí topánky a topánky.

Motocykel radenie obuvi kryt*1

Balenie Zoznam:

2、Ľahko Opraviť: dôvodom, prečo tento Motocykel Ochranný Výstroj je tak jednoduché, aby na to a čipky na topánky a pobyt na obuvi bez toho, aby skĺzla je, že je to patch dizajn.

Tento Motocykel Shifter Obuvi Protector bol starostlivo navrhnutý tak.Je vyrobené z vysoko kvalitnej gumy, oteruvzdorné, non-sklzu, nie je ľahké veku, a môžu byť použité na dlhú dobu.

Názov: Motocykel radenie obuvi kryt

Farba: Čierna

Odrážky: 1、Spoľahlivý Materiál: Tento Motocykel Shifter Obuvi Protector bol starostlivo navrhnutý tak.Je vyrobené z vysoko kvalitnej gumy, oteruvzdorné, non-sklzu, nie je ľahké veku, a môžu byť použité na dlhú dobu.

Špecifikácia:

Veľkosť: pozri obrázok

5、Malý a Prenosný: Motocykel Ochranný Výstroj nezaberá veľa miesta a je ľahko prenosný.Zároveň efektívne chrániť svoje topánky alebo topánky pred opotrebovaním a roztrhnutím.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Motocykel Typu Výstroja - Topánky Ochrany
  • Pohlavie - Unisex
  • Pôvod - Kontinentálna Čína