1-100ks dowel kolíky 304 nerezovej ocele m1.5 m2 m2.5 m3 m4 m5 m6 m8 m10 m12 paralelné kolíky zips pevný valec pin GB119

Pravidelné cenu €1.13 €0.85
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: okrúhle drevené dowels, multi veľkosť dowel, pin zmeniť zadné kocka lroad, nerezové trysky, dowel tenon kolíky, metalické dreva dowel, neurčená nohavice, plastové dreva dowel, 1 2 dowel pin, dowels kolo

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h129334

Informácie O Produkte

1.Stroj Montáž 2.Poschodová Posteľ Opravy 3.Paneli a Zariadenie Zarovnanie 4.Tabuľka & Lavičke Opravy 5.Skladací Vaničky 6.Police Náhradné kódy pin...atď.

FAQ

1. Nerezové oceľové kolíky sú odolnejšie voči korózii ako oceľ kolíkov.Kolíky, ktoré sú passivated ponúkajú dodatočnú ochranu proti korózii a oxidácii. 304 nehrdzavejúca oceľ kolíkov ponúkajú rovnováhu, silu a odolnosť proti korózii, môžu byť mierne magnetické; 2. Poskytuje efektívne upevnenia a zosúladenie z časti nábytku v budove, montáž a opravy projektov.Zabezpečuje štrukturálnu integritu vašej práce kusov.Môže byť tiež použitý v strojových zariadení, montáž, zarovnanie, obrábacie aplikácie, a viac; 3. Použitie dowel kolíky ako čapov, závesy, hriadele, prípravky a zariadenia vyhľadajte alebo držať časti.Pre tesnosť, vaše otvor by mal byť rovnaký alebo o niečo menší, než priemer zobrazené.Medza pevnosti je meraná ako dvojité strihu, ktorý je sila, treba rozbiť pin do troch kusov.

1.Veľkoobchodníci a maloobchodníci sú vítané.Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len krátky čas, aby sa dospelo.Ak ste predajca a chcete, aby vaše vlastné podnikanie, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2.Čo mám robiť, ak som nedostal svoj položky?Kontaktujte nás prosím najprv budeme sledovať vaše položky.Ak nemôžete ju dostane, sme vám vrátenie peňazí alebo odoslať ju pre vás.Sme čestní predávajúci, takže sa nemusíte obávať. 3.Ak výrobky, ktoré majú problémy, ako na to?Prosím, kontaktujte nás v čase, pomôžeme vám ho vyriešiť.

Bežne sa Používa Pre

Funkcie

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 2 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

DOBRÝ položiek.

Anonymous

Objednávky prijaté. Som, aby druhý raz. Všetko dobré kvality. Ďakujem..

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Materiál - 304 Nerezovej Ocele
  • Položka Druh - Dowel
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Veľkosti - M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M1
  • DIY Dodávky - Kovoobrábanie
  • Názov Značky - NoEnName_Null
  • Certifikácia - CE
  • Číslo Modelu - GB119
  • Aplikácia - Budova, montáž, a r