Cartoon Kabinetu Gombíkov Deti Miestnosti Basketbal, Futbal, Šatník Zásuvky Vytiahnuť Kuchynské Skrine, Nábytok, Kľučky, Kovania

Pravidelné cenu €3.54 €2.12
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: Kabinet Gombíkov, kuchynské skrinky rukoväte, záhrada zásuvky gombík keramické, šatník dverové kľučky z hliníkovej zliatiny, marvel kľučky dverí, Kabinet gombíkov a rukoväte

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h132948

Informácie O Produkte

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

2. Ak je pozemok alebo chýba nejaký produkt chýba ,prosím kontaktujte a pošlite nám fotky budeme odoslať chýba tovaru /zásielky k vám, alebo, aby vám vrátime plnú sumu.

【silný a robustný] vyzýva Premiun kvalitné keramické zásuvky gombíky pre domova s pevná konštrukcia a vintage vzhľad, je veľmi robustný a nie je ľahké prísť na rozdiel

4.Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho .Radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .

1. Ak výrobok nie je ako popis alebo rozdelené na tranzit,pošlite nám, prosím, obrázok,vynaložíme vrátenie peňazí alebo poslať nový výrobok.

【Jednoduchá inštalácia] vyzýva jednootvorová keramické gombíky štýl a Super jednoduchá inštalácia iba jedným otvorom v strede, len vyvŕtať dieru na skriňu a prejsť skrutky zo zadnej dosky a niť pevne na gombík.

Vlastnosti produktu:

1. Budeme posielať položky do 2-6 dní (pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) po zaplatení je comfirmed podľa platfrom.

Vhodné pre: kuchyne, skrine/šatník Dvere/Toaletný stolík zásuviek/Skrine, Atď

【Vysokej kvality po-predajný servis] vyzýva Uspokojovanie zákazníkov je našou najvyššou prioritou.Ak nie ste 100% spokojní s našimi výrobkami alebo ak máte akékoľvek otázky, môžete nás kontaktovať kedykoľvek.radi by sme vyriešiť všetky problémy na vašej spokojnosti.

Materiál: Keramické

O Poštovné

1PCS konbs+Montážne Skrutky

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Po Predaji Služby

2. Niekedy, nemáme postupujte podľa zvolenej prepravu spôsobom, pretože sme sa vybrať najefektívnejší poštovné spôsob, ako pre vás.Dovoľte si prijímať produkt rýchlejšie.

Spätná väzba:

-Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Veľkosť: Rôzne možnosti prosím, pozrite sa na možnosť fotografie

Obsah balenia:

Príslušenstvo: Každý rukoväť prísť s skrutky(Skrutkové dĺžka: 25 mm)

2. Ak máte akékoľvek otázky o našich produktov kontaktujte, prosím, s nami pred odchodom komentár.Budeme sa snažiť, aby ste spokojní riešenie

-Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Package:1PCS konbs+Montážne Skrutky

štýl: futbal a basketbal

Tipy:

1.Ak sa vám páči náš produkt,mohli by ste nám dať 5 hviezd komentár a podeľte sa s priateľom.Vaše oceniť je naša moc, aby sa stal veľkým spoločnosti.

-Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

【Materiál] vyzýva Keramické - Praktické a ekonomické pre domáce dekorácie, aby vaše elegantné izby atraktívnejšie.pre skrine, zásuvky, komody, skrine, kuchyňa, spálňa a kúpeľňa nábytok, dvere a ďalšie.

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo

3. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci predpokladanú lehotu, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Špecifikácia:

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 1 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Top qualité.

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • konbs Typ 4 - keramické gombíky
  • konbs Funkcia 2 - keramické rukoväť tlačidlo na nábytok
  • Štýl - Karikatúra
  • Certifikácia - CE
  • konbs Typ 2 - moderné keramické zásuvky gombíky
  • konbs Typ 3 - keramické konbs pre skrine
  • konbs Funkcia 1 - keramické nábytok rukoväte pre deti
  • konbs Funkcia 3 - nábytok kolo keramické rukoväť
  • Materiál - Keramické
  • DIY Dodávky - Tesárstvo
  • konbs Typ 1 - Keramické konbs rukoväť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • konbs Typ 5 - Vintage konbs pre cabines
  • konbs Funkciu 4 - keramické rukoväte pre skrine
  • Druh - Nábytok Rukoväť & Gombík
  • Názov Značky - BONJEAN