Robustný AC Držiak Ťažkých Doplnky z Nerezovej Ocele Hardvéru Skladací Záves na Okno Podporu 5000 až 12000 BTU Vonkajšie

Pravidelné cenu €22.92 €11.93
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: klimatizácia, výťah pre vonkajšie jednotky, braket pre ac stroj, okno, klimatizácia, držiak, HVAC systému, držiak

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h138120

Informácie O Produkte

VNÚTORNÉ INŠTALÁCIE: klimatizácia, zátvorka, montáž, žiadne vonkajšie práce vyžaduje.Vyhovuje väčšine okno jednotiek (kompatibilné okenných jednotiek od 5 000 do 12,000 BTU).

38.5cmx27cm/15.16inchx10.63inch

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

Špecifikácia:

1 Kondicionér Držiak (vrátane Príslušenstva)

Popis:

Balenie Obsahuje:

Farba: biela

PREMIUM MATERIÁL: Vyrobené z ťažkých ocele s epoxidy potiahnuté povrch, možno použiť vonku dlho, prevencia AC jednotky od pádu zo systému windows.

Zníženie napätia na windows: Prenos stres a hmotnosť z prahy a krídla, aby podporuje a krídla, a jedinečné bubble level opravuje inštalácie uhol.

Žiadne Poškodenie Steny: Proti sklzu gumy zátvorkách sú navrhnuté tak sa zmestili rôzne steny bez poškodenia vonkajšie steny.Všetky montážne príslušenstvo je súčasťou dodávky.

Veľkosť(LxH): Cca.

Poznámka:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

univerzálny: Vhodné pre 2" 15.2" hrubé múry, rozšírenie skrutky sú zvyčajne vhodné pre cement, tehla parapety. (Nie je vhodné pre duté hliníkové okenné parapety).

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Certifikácia - Žiadne
  • Druh - iné
  • Číslo Modelu - Klimatizácia Držiak
  • Pôvod - Kontinentálna Čína