Heavy-duty posuvné dvere zavesenie kolies Priemyselné skladu rastlín posuvné dvere na Orbitálnej sledovať Ložisko 300-400KG Visí kladka

Pravidelné cenu €22.05 €20.94
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: kovový zámok ťažkých, závesov dverí skryté interiéru, ťažké priemyselné kolesá, kolesá posuvné dvere parkovanie, priemyselné svietidlo okrúhle, železné dvere, kolieskové 8 kolesá, fix posuvné sklenené dvere valčeky, peňaženka bifold mens, pätica kĺbové eú, stodola dvere auta hardvéru

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h138791

Informácie O Produkte

3. Kupujúci je potrebné zaplatiť spiatočnou adresou.

2. Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet.

4. Ak niečo nie je dostatočná, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému.Je to naše potešenie na opravu.

4. Ak chcete vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať.Poplatok týkajúce sa vrátenia mailing by mali byť prekonané Zákazníkov.

2. Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné.Položka musí byť vrátený nepoškodený, v pôvodnom box.

5. Menej než 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť ,ale prosím, nebojte sa o to .Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času ,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete .Sme bude zodpovedný za preposielanie nové položky.

-----------------------

1. Sme prijali Escrow platby.

Odoslať a Vrátenie:

2. 12 mesiacov Záruka Výrobcu (s Výnimkou contrived poškodenie alebo misusage).Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

Záruka a spätná Väzba:

3. Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane.

1. Vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.a my vám urobiť to isté pre teba.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, najprv nás, a my vám odpovedať na všetky otázky od našich zákazníkov v jeden pracovný deň .jednoducho dochádzky, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém.

1. DOA(Dead pri Príchode) alebo Nesprávny tovar vám bude ponúknutá exchange.Vrátenie bude ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii.

3. Zákazníci sú zodpovední za spätné doručenie na nás s riadne balenie chcete opraviť, a potom by sme byť zodpovedný za preposielanie zásielok do kupujúcich.Kontaktujte nás prosím najprv by ste sa chceli vrátiť.Budeme poskytovať úplnú adresu.

Platba:

Heavy-duty posuvné dvere zavesenie kolies Priemyselné skladu rastlín posuvné dvere na Orbitálnej sledovať Ložisko 400-500KG Visí kladka Produktu: Závesné lišty kladka Priemyselné dvere s zavesenie kolesá, kladky, ložiská, vysoko kvalitné ložiskovej ocele Viac opotrebovaniu Vysoké zaťaženie Môže zaťaženie 300-400KG Balík obsahujúci: Závesné kladka x 2 ks ---------------------- Závesné lišty veľkosť KUPUJÚCI ZOBRAZIŤ Nehrdzavejúcej Ocele, kuchynské potreby lyžice stockpot kuchynské potreby, riad,

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • DIY Dodávky - Kovoobrábanie
  • Druh - posuňte
  • Číslo Modelu - V-43
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - Žiadne