Nastavenie Uhla Držiak Pre Anti-Theft Video Zvonček Pri Dverách Dbajte Na To, Zvoní Zvonček Celej Generácie Držiaka Dbajte Na To, Byt

Pravidelné cenu €24.04 €9.61
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: Nastavenie uhla držiak, blink video zvonček, krúžok dvere kamera, zvonil zvonček

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h146180

Informácie O Produkte

Špecifikácia:

Materiál: Kov

Popis:

Balenie Zoznam:

Farba: Čierna

4. Jednoduchá inštalácia: nastavenie je možné vykonať v priebehu niekoľkých minút, vrátane všetko, čo je potrebné pre inštaláciu zvonček.Je vyrobený z pevného a odolného materiálu, ktoré sú odolné a môže zabezpečiť bezproblémovú prevádzku na mnoho rokov.

Nastaviteľné Anti-theft Video Zvonček Držiak*1

1. Kompatibilita: Táto nastaviteľné držiaka je prispôsobený pre Blikať 2021/2022. To je veľmi jednoduchý, ale výkonný.To je nástroj na ochranu vášho videa zvonček a zlepšenie vášho inteligentného domu skúsenosti.

Funkcie: all-inclusive ochrany, môže byť upravená o 45 ° zľava doprava

3. Inovatívny dizajn: poskytnúť svoje zvonček s krajšie a dynamický vzhľad, a poskytnúť vám lepšie perspektívy.Kombinácia stojan a zvonček zvýši vašu bezpečnosť doma na novú úroveň.

2. Ľavej a pravej úprava: držiak môžete nakloniť doľava a doprava.Môžete použiť držiak nakloniť svojho vizuálny zvonček na ľavej alebo pravej nájsť ideálnu polohu, a potom použiť vstavaný montáž skrutky pre upevnenie držiaka, výrazne zvyšuje všestrannosť.

5. Kompatibilné dvere: vzťahuje na väčšinu dvere.Hrúbka dverí musí byť od 1,5 cm a 5.8 cm.Môžete merať hrúbku dverí pred objednaním. (Môže byť použitý pre kyvné dvere dovnútra alebo von, a)

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Certifikácia - WEEE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína