Hot Predaj 1Pc Jar Dvere Zátka Dvere Stop Stenu Dekoratívnych Dverí Zátka Chrániť Dvere & Stenu Domácnosti Dvere Zátka

Pravidelné cenu €7.24 €4.34
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: dvere zátka dvere stop, Dvere držiteľ, podlahy zástrčky, dvere zátka jar, tlmič crash pad silikónových, steny protector

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Domácich Kutilov

Sku:h132922

Informácie O Produkte

Odolné a k dispozícii-- Jar dvere zátka je vyrobená z kovu, odolné a sú k dispozícii pre dlhšiu životnosť ako ostatné dvere zátky dekoratívny trhu.

Špecifikácia:

Hot Predaj 1Pc Jar Dvere Zátka Dvere Stop Stenu Dekoratívnych Dverí Zátka Chrániť Dvere & Stenu Domácnosti Dvere Zátka

Farba: Silver, Gold, Black.

Materiál: Železo.

Dvere zátka dekoratívne -- Dvere zátka dekoratívne vlastnosti oleja trela nikel povrch, ktorý je ideálny domáce dekorácie pre vaše rôzne dvere a steny.Dvere stop ponúka extra ochranu pre vaše dvere kúpeľňa, spálňa, kuchyňa, obývacia izba, pracovňa, atď.

Balenie: Funkcie Opp.

Produkt predajné miesto:

Veľkosť: 8.5 * 2,5 cm.

Bezpečné pre Deti -- najnovší dizajn dverí stop stenu zníži riziko, že sa stanú riziko udusenia.Hluk-poradenské dizajn prináša vám pokoj.

Chrániť Dvere & Wall-Viac ako 70.000 krát test.Dvere stop je 2-krát silnejšie ako ostatné dvere sa zastaví, účinne chráni dvere zo známok, škrabancov, zabraňuje tiež steny od doorknob diery.A na rozdiel od iných dvere zátky upevnené na podlahe, nebudete si kopol, náhodne alebo oveľa menej bolesti z pružiny-typ doorstop pri montáži vlepí na dosky.

Jednoduchá Inštalácia -- Dvere zastaviť, je veľmi ľahko nainštalovať do 1 minúty.Dvere stop jar je 3 ⅛ palcov a prichádza s upevňovacími skrutkami a základní.Všetko, čo potrebujete, je skrutkovač alebo vŕtačka.Tak jednoduchý, že aj dospievajúci môžu dokončiť sami.

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 0 Recenzie Napíšte recenziu

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Druh - Dvere Sa Zastaví
  • Certifikácia - Žiadne
  • Číslo Modelu - Z20011301, uzáver dverí
  • Pôvod - Kontinentálna Čína